Društvo

Kazališna predstava „Balava“ u Tivtu

 U  srijedu,  27.3.,  s početkom u 20:00h ,povodom Međunarodnog dana kazališta, na  Maloj sceni Centra za kulturu  Tivat bit će izvedena kazališna  predstava  “BALAVA” Beo Art-a iz Beograda.

Pročitajte više

Tivćanin Ivo Deković o ribolovu

U današnjoj emisiji Sasvim običan svijet ugostili smo poznatog Tivćanina, a još poznatijeg ribara, Iva Dekovića.

Pročitajte više

„Kako rastu veliki ljudi“ za Svjetski dan kazališta u Kotoru

Povodom obilježavanja Svjetskog dana kazališta  u Kulturnom centru Nikola Đurković izvest će se predstava KAKO RASTU VELIKI LJUDI – Njegoš za djecu, u Velikoj dvorani  Kulturnog centra, u 19 sati. Predstava zasnovana na liku Petra II.

Pročitajte više

164. broj Hrvatskog glasnika

Iz tiska je izišao 164. broj  „Hrvatskog glasnika”. Između ostalog u ovom broju imate priliku pročitati  kako je obilježen blagdan sv.

Pročitajte više

Crna Gora je blagoslovena vodnim resursima

„Tivat mora da, poštujući principe održivosti, iskoristi bogate prirodne resurse stavljajući ih u funkciju realizovanja razvojnih projekata u cilju bržeg ekonomskog  razvoja opštine i cijele države.

Pročitajte više

Kineski kroz igru

 JU Kulturni centar ,,Nikola Đurković'', Gradska biblioteka i čitaonica Kotor i NVO ,,Udruženje za promociju sinologije Kotor'' organizira ciklus od 4 edukativno-kreativne radionice Kineski kroz igru, koje će se održavati svake srijede od 27. 3.

Pročitajte više

Čestitka Bošnjačkom vijeću

Uvaženi gospodine Džudžević,

Pročitajte više

Općinsko natjecanje u recitiranju povodom Svjetskog dana poezije

U prepunoj dvorani Kina “Boka” u organizaciji JU Kulturni centar „Nikola Đurković" Kotor, Gradske biblioteke i čitaonice, a povodom 21. ožujka, Svjetskog dana poezije, održano je Općinsko natjecanje u recitiranju za osnovne i srednje škole.

Pročitajte više

Skup potpore Igoru Tomkiću

Savjet mladih DPS Berane organizirao je jučer u mjestu Dolac u Beranama skup potpore sugrađaninu Igoru Tomkiću, koji je nedavno brutalno pretučen u svojoj radnji.

Pročitajte više

Počinje asfaltiranje lokalnih saobraćajnica i sanacija trotoara vrijednih 600.000,00 €

Asfaltiranje lokalnih saobraćajnica i sanacija trotoara i šetališnih staza, ukupno vrijedni 600.000,00 €, počet će u narednim danima na 33 lokacije na teritorij Općine Tivat.

Pročitajte više

Posjet učenika izvorištu Plavda

Ususret Svjetskom danu voda, Sekretarijat za planiranje prostora i održivi razvoj i “Vodovod i kanalizacija” – Tivat doo, u suradnji sa OŠ “Drago Milović”, jučer su organizirali posjet izvorištu “Plavda “ i rezervoaru Pod Kuk, za učenike III.  i

Pročitajte više

Vuksanović zahvalio Juratoviću na potpori

Zastupnik Hrvatske građanske inicijative u Skupštini Crne Gore Adrijan Vuksanović boravi u višednevnom posjetu Berlinu, gdje predvodi skupštinsku delegaciju Odbora za europske integracije.

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to Društvo