Društvo

Drugi Forteca international film festival Perast 2018.

Drugi Forteca international film festival Perast 2018. bit će održan u Perastu od 26. do 30.7.

Pročitajte više

Izložba „Ispod talasa“ u Portu Montenegru

Izložba o istoriji jugoslavenskih podmornica Ispod talasa, autora povjesničara Dražena Jovanovića bit će svečano otvorena u ponedjeljak, 16. srpnja, s početkom u 21:00h u Zbirci pomorskog nasljeđa.

Pročitajte više

Fotonatječaj

"Podijelite sa nama slike radosnih i otkačenih fotografija direktno sa DJ Party Belane beach događaja koji će se održati 14.07.2018 od 22:30h i osvojite zanimljivu nagradu!

Pročitajte više

Svečano otvoreni Don Brankovi dani muzike

Vrhunski festival umjetničke glazbe, 17. KotorArt Don Brankovi dani muzike svečano je otvoren sinoć ispred katedrale sv.

Pročitajte više

Poziv HNV- a na gledanje finalne utakmice Hrvatska - Francuska

Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore organizira gledanje finalne utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva između Hrvatske i Francuske sutra, 15.7., u prostorijama Doma kulture „Josip Marković“ u Donjoj Lastvi.  

Pročitajte više

Pjaca od piture u Kotoru

Zahvaljujući potpori Sekretarijata za kulturu sport i društvene djelatnosti Općine Kotor, a u okviru programa OTVORENI KOTORSKI TRGOVI, od 15. srpnja do 15.

Pročitajte više

Dan državnosti Crne Gore

Crna Gora danas obilježava Dan državnosti.  

Pročitajte više

Radovan Marić: Tivatski Aerodrom primit će ove godine preko 1.250.000 putnika

Ukupan broj putnika koje je ove godine opslužio Aerodrom Tivat je preko 480.000, što je povećanje za oko 10% u odnosu na isti period prošle godine.

Pročitajte više

Osvrt na 11. dan Kotorskog festivala pozorišta za djecu

Pretposljednjeg festivalskog dana Centar za kulturu Nebojša Glogovac Pančevo predstavio se kotorskoj publici s predstavom Tajna velikog nosa.

Pročitajte više

Navijači u Donjoj Lastvi bodrili „Vatrene“

Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore organiziralo je jučer u prostorijama Doma kulture „Josip Marković“ u Donjoj Lastvi gledanje polufinalne utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva između Hrvatske i Engleske.

Pročitajte više

Konzultativno saslušanje

Na jučer održanoj 24. sjednici Odbora za europske integracije održano je konzultativno saslušanje predstavnika nadležnih organa na temu ispunjavanja obveza iz procesa pristupanja Crne Gore Europskoj uniji, sa fokusom na poglavlja 23 i 24.

Pročitajte više

Obavijest Turističke organizacije Tivat

Turistička organizacija Tivat obavještava da je nova lokacija za prijavu boravka plovnih objekata od jučer 11.7.2018 u dijelu tzv. carinskog terminala Porta Montenegra.

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to Društvo