Društvo

HGI – Osuđujemo grafite mržnje u Beranama

Najoštrije osuđujemo  nacionalističke poruke te smatramo da ovakvi grafiti i slični sadržaji štete dobrim i prijateljskim odnosima, kao i da narušavaju sklad i mir u vremenu kada trebamo biti svjesni snage zajedništva i korektnih međuljudskih odn

Pročitajte više

Program za Međunarodni dan mladih u Kotoru

 Sekretarijat za kulturu, sport i društvene djelatnosti Općine  Kotor obilježit će Međunarodni dan mladih − 12. 8., bogatim programom koji će se realizirati  u periodu od 10. do 16.8.

Pročitajte više

7. - „HGI – Svim srcem za Kotor!“

Na osnovu člana 49. stav 3. Zakona o izboru odbornika i poslanika („Sl. list RCG“ br. 4/98, 17/98, 14/00, 9/01, 41/02 i „Sl. list CG“ br.

Pročitajte više

Državna izborna komisija potvrdila izbornu listu HGI- ja

Državna izborna komisija potvrdila je izbornu listu Hrvatske građanske inicijative pod nazivom HGI. Svim srcem za Crnu Goru! Nositelj liste na parlamentarnim izborima je Adrijan Vuksanović, predsjednik Hrvatske građanske inicijative.

Pročitajte više

Preporuke za izbore – obvezne maske, dezinfekcija i distanca

Na sjednici Državne izborne komisije usvojen je dokument pod nazivom "Tehničke preporuke za održavanje izbora u cilju epidemiološke zaštite birača", koji već duže pripremaju Nacionalno koordinaciono tijelo, Institut za javno zdravlje i DIK.

Pročitajte više

Aleksandar Savović izručen CG!

Beranac Aleksandar Savović (21) izručen je iz Španjolske u CG. To je priopćeno Anteni M iz Uprave policije.

Pročitajte više

Podrška malim poljoprivrednim proizvođačima iz Tivta

 Sekretarijat za turizam i poduzetništvo Općine Tivat predstavlja inoviranu listu lokalnih poljoprivrednih proizvođača, koji su spremni svoje proizvode prodavati na kućnom pragu uz mogućnost dostave do krajnjih potrošača. Na ovaj način nas

Pročitajte više

Poziv građanima da preuzmu tablice s kućnim brojevima

Sekretarijat za komunalne poslove, saobraćaj i energetsku efikasnost Općine Tivat još jednom poziva građane Tivta da preuzmu tablice s kućnim brojevima.

Pročitajte više

Gospa Snježna

Posveta bazilike svete Marije Velike u Rimu. Blagdan koji nas na poseban način prisjeća značenja i uloge Djevice Marije u našim životima i u životu Crkve.

Pročitajte više

Hrvatska građanska inicijativa predala izbornu listu

Hrvatska građanska inicijativa danas je Državnoj izbornoj komisiji u Podgorici predala izbornu listu za izbor poslanika u Skupštini Crne Gore pod nazivom „HGI.

Pročitajte više

„HGI. Svim srcem za Crnu Goru!“

Hrvatska građanska inicijativa će danas, 4.8., u 16 sati u Podgorici predati svoju izbornu listu za parlamentarne izbore, čiji je nositelj Adrijan Vuksanović, predsjednik HGI-ja. Izborna lista pod nazivom „HGI.

Pročitajte više

„HGI. Svim srcem za Kotor!“

Općinski odbor Hrvatske građanske inicijative Kotor na lokalnim izborima, koji će se održati 30. kolovoza 2020., predao je Općinskoj izbornoj komisiji Kotor listu kandidata za odbornike sa dokumentacijom sukladno zakonskim propisima 3. kolovoza.

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to Društvo