Društvo

Dobra suradnja hrvatske i crnogorske nacionalne manjine

Predstavnici hrvatske nacionalne zajednice iz Crne Gore susreli su se 12. listopada s predstavnicima Koordinacije vijeća i predstavnicima nacionalnih manjina Grada Zagreba u Kotoru.

Pročitajte više

Mladenu od srca!

Promocija časopisa „Ars“, posvećenog preminulom crnogorskom pjesniku Mladenu Lomparu, održana je sinoć u Domu kulture „Josip Marković“ u Donjoj Lastvi. Časopis „Ars“ je osnovan 1986.

Pročitajte više

Preminula Milena Dravić

 Jedna od najpoznatijih srpskih i jugoslavenskih glumica, Milena Dravić preminula je u noći subotu na nedjelju u 79. godini u Beogradu, objavila je agencija Tanjug.

Pročitajte više

Svjetski dan kravate

Academia Cravatica uz središnju proslavu Svjetskog dana kravate i ove godine organizira festival posvećen kravati!

Pročitajte više

Dogovorene mjere za suzbijanje devijantnog ponašanja u blizini škola

Zaštita i sigurnost učenika i suzbijanje devijantnog ponašanja u školskim dvorištima su među prioritetima općinskih obrazovnih ustanova, Savjeta roditelja i Općine Tivat radi čega će hitno biti poduzet set mjera kako bi boravak u tivatskim školam

Pročitajte više

Časopis „Dubrovnik“ predstavljen u Kotoru

Najnoviji svezak časopisa Dubrovnik 2-3/2018.,  u organizaciji Ogranka Matice hrvatske u Dubrovniku, predstavljen je jučer u Galeriji solidarnosti u Kotoru. Spomenuti broj časopisa posvećen je Publiju Ovidiju Nazonu, odnosno 2000.

Pročitajte više

Otvorena izložba „Serafimski uzvišeno” slikarice Danijele Drakulović Stamatović

Uz nastup na flauti Rezede Valejeve,  učenice trećeg razreda Srednje muzičke škole Tivat iz klase učiteljice  Žane Lekić, prije samog otvaranja i performansa autorice izložbe, mr.

Pročitajte više

Postavka male dnevne sobe na otvorenom - Tivat

Nakon prošlotjednog postavljanja Male biblioteke na otvorenom, ovog vikenda će biti postavljena i dnevna soba od recikliranog materijala, koja će ugostiti sudionike radionica u malom parku pored Ljetne pozornice u subotu, 13.

Pročitajte više

Predstavljanje časopisa „Dubrovnik“ večeras u Galeriji solidarnosti u Kotoru

U Galeriji solidarnosti u Kotoru večeras, s početkom u 18 sati, Ogranak Matice hrvatske u Dubrovniku predstavit će najnoviji svezak časopisa Dubrovnik 2-3/2018., s tematom posvećenim Publiju Ovidiju Nazonu odnosno 2000.

Pročitajte više

Karavan zdravlja u Portu Montenegru

Nacionalna kampanja za prevenciju karcinoma dojke, u organizaciji MOMSIC (Asocijacija studenata medicine u Crnoj Gori) i marketing studija Prava Priča iz Podgorice, organizira se šesti put zaredom u mjesecu listopadu.

Pročitajte više

Filmski repertoar Centra za kulturu Tivat

Na priloženom plakatu možete pogledati repertoar filmova tivatskog Centra za kulturu, koji će biti prikazani do 17. listopada.

Pročitajte više

Turistička organizacija Tivat obilježila Svjetski dan turizma

Turistička organizacija Tivat u suradnji s Komunalnim poduzećem  Tivat je jučer  realizirala aktivnost povodom obilježavanja Svjetskog dana turizma, u vidu pošumljavanja požarom zahvaćenih područja Općine Tivat iz 2017.godine.

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to Društvo