Društvo

Kreativni centar Tivat organizirao još jednu uspješnu izložbu

Kreativni centar Tivat organizirao je jučer još jednu izložbu radova polaznica projekta "Žensko socijalno preduzetništvo u kulturi, u Kafe baru Regata na Seljanovu.

Pročitajte više

Godišnjica ratnog zločina u Štrpcima

Navršava se 27 godina od otmice u Štrpcima 1993. godine, kada su pripadnici srpskih paravojnih jedinica pod komandom Milana Lukića, u mjestu Štrpci oteli grupu putnika iz voza 671 na relaciji Beograd-Bar.

Pročitajte više

Posjet državne tajnice Republike Hrvatske HNV-u

Jučer je Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore posjetila državna tajnica za politička pitanja u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske Zdravka Bušić.

Pročitajte više

Promocija knjige Olge Brajnović ,,Ljubavna i ratna odiseja" u Tivtu

U petak,  28. 2. 2020., u DTV- u Partizan ( Sokolski dom), održat će se promocija   knjige Olge Brajnović  naslova ,, Ljubavna i ratna odiseja". Početak programa predviđen je za 19 sati.

Pročitajte više

Počinje korizma - za kršćane pokornička priprema za Uskrs

Čistom srijedom ili Pepelnicom danas počinje korizma ili četrdesetnica, dio liturgijske godine u kojem se kršćani pokornički pripremaju za blagdan Uskrsa molitvom, postom, slušanjem i čitanjem Božje riječi, dobrim djelima te dubljem promišljaju s

Pročitajte više

Poziv za sudjelovanje na izložbi „Okom Tivćana“

U cijelosti vam prenosimo poziv JU Muzeja i  galerije Tivat za sudjelovanje na  izložbi „Okom Tivćana“:

Pročitajte više

Za glavne projekte rekonstrukcije škola 79.000 eura

Općina  Tivat pokrenula je postupak izrade glavnih projekata rekonstrukcije tri škole na teritorij Općine Tivat, za što je osigurano 79.000,00 eura.

Pročitajte više

Izložba Kreativnog centra Tivat u četvrtak

Kreativni centar Tivat organizira još jednu izložbu radova polaznica projekta "Žensko socijalno preduzetništvo u kulturi".

Pročitajte više

Tivat - osnivanje Kancelarije za integraciju romske i egipćanske populacije

Na inicijativu Sekretarijata za mlade, sport i socijalna pitanja,  a u skladu s Lokalnim planom za socijalnu inkluziju Roma i Egipćana (RE) za period od 2017. - 2021. godine u Općini Tivat, SO, na sjednici održanoj 20. 2. 2020.

Pročitajte više

Totalna obustava prometa na raskrsnici kod bivšeg Doma vojske

Totalna obustava prometa u ulici Blaža Jovanovića, na dionici od zgrade Adriatic Marinas do izlaza na magistralni put primjenjivat će se od 26.2. do 10. 5. tekuće godine.

Pročitajte više

Radni sastanak Bokeljske mornarice na temu Strategije razvoja pomorske privrede CG

Dana 24. 2., Bokeljska mornarica Kotor je inicirala i organizirala radni sastanak u Domu Mornarice na temu Strategije razvoja pomorske privrede CG.

Pročitajte više

Večer Bokeljske mornarice Kotor u subotu

Večer Bokeljske mornarice Kotor održat će se 29. 2.,  s početkom u 20 sati, u dvorani Poslovnog centra Vukšić . Ulaznice se  mogu kupiti svakoga dana po cijeni od 10 € u Domu mornarice na Pjaci od kina, od 18 do 20 sati.

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to Društvo