Društvo

TV duel: Adrijan Vuksanović - Radovan Marić

U ponedjeljak, 26.

Pročitajte više

Otvorena izložba povodom 70 godina postojanja JK „Delfin“

Izložba povodom 70 godina postojanja JK „Delfin“, pod nazivom „Nautička kultura“, otvorena je sinoć u Muzeju i galeriji Tivat.

Pročitajte više

Počinje zimsko računanje vremena

U nedjelju, 25. listopada, u 3 sata ujutro završava ljetno računanje vremena pomicanjem kazaljki za jedan sat unatrag, i počinje zimsko računanje vremena.

Pročitajte više

Završen postupak eksproprijacije - alternativni put do gradilišta u naselju „VII kvart“

„Opština Tivat okončala je postupak eksproprijacije na trasi saobraćajnice, koja predstavlja alternativni put do parcela u ul.

Pročitajte više

Komunalna inspekcija Tivta kaznila „Indel Inženjering“

„Komunalni inspektor Uprave za inspekcijske poslove Opštine Tivat zatekao je juče (četvrtak 22.oktobar) radnike firme „Indel Inženjering“ iz Podgorice, kako ispumpavaju prljavu vodu u obližnji atmosferski kanal u Donjoj Lastvi.

Pročitajte više

Posjet dr. Ervine Dabižinović HNV -u

Danas je Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore  posjetila dr. Ervina Dabižinović, psihologinja, članica Centra za žensko i mirovno obrazovanje Anima – Kotor; koordinatorica edukativnog procesa programa ženskih studija u Animi.

Pročitajte više

„Europska perspektiva CG nema alternativu“

 Europska perspektiva Crne Gore nema alternativu i sve drugo je gubljenje vremena, priopćio je hrvatski veleposlanik u Crnoj Gori, Veselko Grubišić.

Pročitajte više

Održana press konferencija nove uprave Općine Tivat

Tema prve službene press konferencije na kojoj su govorili predsjednik Općine  Željko Komnenović i predsjednik Skupštine Općine Tivat dr.

Pročitajte više

Izložba „Nautička kultura ” povodom 70 godina postojanja JK Delfin

Izložba povodom obilježavanja 70 godina postojanja Jedriličarskog kluba Delfin, pod nazivom “Nautička kultura”, bit će upriličena u Muzeju i galeriji Tivat u subotu, 24. 10., s početkom u 19 sati.

Pročitajte više

Predsjednik Općine organizirao sastanak svih strana uključenih u spor oko gradnje u ulici „VII kvart“

Predsjednik Općine Tivat Željko Komnenović organizirao je danas sastanak svih strana uključenih u spor koji traje posljednjih nekoliko dana, zbog rušenja postojećeg i gradnje novog objekta u Donjoj Lastvi, ulici VII kvart.

Pročitajte više

Humano za najhumanije Kotorane

„U ovo doba krize i pandemije organizujemo četvrtu akciju darivanja školjki-mušulja, ovaj put za naše najhumanije sugrađane dobrovoljne davaoce krvi. Akcija će se obaviti 23.

Pročitajte više

Objektivom kroz Crnu Goru

Regent Porto Montenegro je organizirao prvu photo-tracking turu Bokom kotorskom u okviru koje je 17. listopada okupio ukupno šest fotografa iz Crne Gore, Srbije i Velike Britanije, koji se bave destinacijskom fotografijom.

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to Društvo