Društvo

Izložba „Crteži, skulpture i objekti“ u Muzeju i galeriji Tivat

Izložba radova akademskog kipara Teofila Okiljevića „Crteži, skulpture i objekti“ bit će otvorena u Muzeju i galeriji Tivat u četvrtak, 30. 9., s početkom u 19 sati.

Pročitajte više

Sanacija i asfaltiranje ulica u Tivtu

Direkcija za investicije Općine Tivat je u periodu od 17. 9. do 24. 9., realizirala  preostali dio ugovora za sanaciju ulica u iznosu od oko 70.000,00 €.

Pročitajte više

Osvrt na zbirku kratkih priča ,,Povratak” Veselka Grubišića

Jedan od najljepših reprezenata spoljne politike Hrvatske, u inostranstvu NJ.E.

Pročitajte više

Blagdan sv. Jeronima u Herceg Novom

Blagdan sv. Jeronima, nebeskog zaštitnika grada i župe Herceg Novi, proslavit će se u četvrtak, 30. rujna 2021. godine. Proslava blagdana započet će u srijedu, 29.

Pročitajte više

Svjetski dan turizma 2021. – „Turizam za inkluzivni rast”

Svjetski dan turizma se svake godine obilježava 27. 9. i ima za cilj jačanje svijesti o turizmu na globalnoj  razini, kada je riječ o socijalnoj, kulturnoj, političkoj i ekonomskoj vrijednosti istog.

Pročitajte više

TV kanal svetos(l)avlja

“Uvaženi gledaoci, pomaže Bog”, kazaće komentator  na Parlamentarnom kanalu RTCG u direktnom prenosu ustoličenja episkopa  budimljansko – nikšićkog Metodija.

Pročitajte više

Sveti Kuzma i Damjan – liječnici koji su ozdravljali tijela da bi spasili duše

Danas slavimo dvojicu kršćanskih mučenika iz 3. stoljeća koji su bili liječnici i besplatno liječili ljude te tako privlačili mnoge da se obrate na kršćanstvo

Pročitajte više

Teatar 303 – „U susret mjesnim zajednicama"

Narednog tjedna  Teatar 303 pod pokroviteljstvom Općine Tivat pokreće projekt "U susret mjesnim zajednicama", tako da u srijedu 29.9.,  gostuje s komedijom "Crnogorac u tranziciji" u Domu kulture u  Donjoj  Lastvi, a u četvrtak,  30.9.,  na otvor

Pročitajte više

„Pravac muzej” – kampanja kojom OJU “Muzeji” Kotor obilježava „Dječju nedjelju“

“Pravac muzej“ – naziv je kampanje kojom Općinska javna ustanova “Muzeji” Kotor obilježava „Dječju nedjelju“, planetarnu manifestaciju u slavu djeteta.

Pročitajte više

Tematsko predavanje „Lepant 450“ u Kotoru

„Povodom obilježavanja 450 godina od bitke kod Lepanta, JU Pomorski muzej Crne Gore Kotor organizuje tematsko predavanje „Lepant 450“.

Pročitajte više

Projekt „Bravo Bravissimo" - poziv umjetnicima

Projekt "Bravo Bravissimo" je projekt koji financira Europska zajednica, a čiji je cilj oživljavanje nasljeđa Rossinijeve opere povezujući je s modernim oblicima umjetnosti poput kazališta, glazbe, dizajna, kuhanja i promoviranjem kulturnog naslj

Pročitajte više

Izložba slika „Rani Raj” u Kotoru

Izložba slika akademskog slikara Nedeljka Simanića, pod nazivom „Rani Raj”, bit će otvorena u četvrtak, 23. 9.,  u 19 sati u Gradskoj galeriji Kotor.

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to Društvo