Društvo

Promovirana knjiga „Tara i čarobno drvo“ u Kotoru

Povodom 21. 11.,  Dana općine Kotor u prepunoj dvorani Kina „Boka", u organizaciji JU Kulturni centar “Nikola Đurković” / Gradske biblioteke i čitaonice, u ponedjeljak 18.

Pročitajte više

HGI – Intenzivna suradnja s Republikom Hrvatskom i priprava za izbore

Jučer je u Tivtu održana IV. sjednica Predsjedništva Hrvatske građanske inicijative, koja je započela minutom šutnje za sve žrtve Vukovara i Škabrnje.

Pročitajte više

Humanitarna akcija „Djeca za djecu“ u Sutomoru

Povodom 3. svjetskoga dana siromaha pod geslom „Ufanje ubogih neće biti zaludu“, u Izvanrednoj misijskoj godini, organizirana je u nedjelju 17. studenog 2019. u Sutomoru humanitarna donatorska izložba „Djeca za djecu“.

Pročitajte više

Blagdan Gospe od Zdravlja

Blagdan Gospe od Zdravlja (Prikazanja Blažene Djevice Marije u hramu) 21. XI. proslavit će se u istoimenom kotorskom zavjetnom svetištu svetim misama u 5, 8, i 10 sati.

Pročitajte više

Promocija spota "Stop pušenju"

Crnogorsko društvo za borbu protiv raka (CDPR) organiziralo je povodom Nacionalnog dana kontrole duhana promociju tv, video i radio audio spota „Stop pušenju” u Multimedijalnoj dvorani KIC-a „Budo Tomović” u Podgorici.

Pročitajte više

Otkrivene spomen ploče Dragu Miloviću i Branku Briniću

Sekretarijat za kulturu i društvene djelatnosti, shodno svojoj nadležnosti i odlukama o podizanju spomen - obilježja usvojenim na sjednici SO Tivat, 20. 8.2019., jučer, 18.

Pročitajte više

Održana multimedijalna večer u Gornjoj Lastvi

U okviru „Novembarskih dana“, sinoć je KZU Napredak Gornja Lastva organiziralo multimedijalnu večer u Domu kulture „Ilija Marković“ u Gornjoj Lastvi.

Pročitajte više

Kristina Miljenović - Gitara najveća ljubav

Kristina Miljenović, više nagrađivana gitaristica iz Kotora, nastupila je u dvorani DODEST "BUDO TOMOVIĆ" 15. 11. u projektu "FATALNA ŽENA", autora Jelene Govedarice, uz potporu Udruženja preduzetnica CG.

Pročitajte više

U Tivtu premijerno prikazani filmovi ,,Mir naše Gospe" i ,,Ognjilo"

U subotu, 16.11., premijerno su prikazana dva dokumentarna filma Vladimira Perovića ( scenarij i režija ) u Velikoj dvorani Centra za kulturu Tivat u produkciji Centra za kulturu Tivat.

Pročitajte više

Prijave za „Božićni bazar“ hotela Regent

Šesti po redu Božićni bazar hotela Regent će se održati dva vikenda u prosincu (14. i 15. 12., i 21.  i 22. 12.) od 12 do 16 sati  pod arkadama restorana Gourmet Corner.

Pročitajte više

Održan Dječji parlament – sudjelovalo oko 200 mališana

Više od osamdeset pitanja upravi grada postavili su članovi Dječjeg parlamenta Tivta, na IV.

Pročitajte više

Otvorena multimedijalna izložba „ZemljoStres"

U okviru programa obilježavanja Dana Općine Kotor jučer je  u Galeriji JU Kulturni centar „Nikola Đurković" Kotor otvorena multimedijalna izložba pod nazivom „ZemljoStres". Izložba je namijenjena mladima.

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to Društvo