Josipa Lisac i Nenad Bach među dobitnicima priznanja HGU za 2017.

Josipa Lisac, Nenad Bach, Robert Funčić, Hladno pivo, Jovanka Bukvić "Josie" i posmrtno Mladen Magud dobitnici su godišnjih priznanja Hrvatske glazbene unije (HGU) za 2017.

Pročitajte više

Gracija Stjepčević: Mlada boćarska nada

U današnjoj emisiji „Tragom Hrvata Boke i događaja“ poslušajte razgovor s mladim trinaestogodišnjim boćarom Gracijom Stjepčevićem, iz Boćarskog kluba „Palma“.

Pročitajte više

Skupština Bokeljske mornarice u subotu

Redovita  Godišnja skupština Bokeljske mornarice Kotor bit će održana u subotu, 25. 11.,  u Koncertnoj dvorani Muzičke škole – crkvi Svetog Duha. Početak je u 17 sati.

Pročitajte više

Koncert i izložba povodom 125 godina Gradskog parka u Tivtu

Dan škole, 25.11.,  Muzička škola Tivat posvećuje 125 godišnjici osnivanja Gradskog parka u Tivtu. Koncert/ izložba se organiziraju u suradnji sa Centrom za kulturu Tivat i Sekretarijatom za zaštitu životnog okoliša Općine  Tivat.

Pročitajte više

„Novembarski turnir“ Boćarskog kluba Kalimanjac

I ove godine se u periodu od 20.11. do 26.11. 2017. godine održava tradicionalni „Novembarski turnir“  Boćarskog kluba Kalimanjac. Ovaj turnir organizira se po četrdesetdrugi put u čast dana Općine Tivat.

Pročitajte više

Proslavljen blagdan Gospe od Zdravlja

Jučer je proslavljen blagdan Gospe od Zdravlja u istoimenoj kotorskoj crkvi.

Pročitajte više

Vuksanović sudjelovao na Okruglom stolu u Briselu

Okrugli stol na visokom nivou o procesu europske integracije Zapadnog Balkana u regionalnoj perspektivi završen je jučer u Briselu.

Pročitajte više

Kazališna predstava “Gorska drama ” u Tivtu

U  etvrtak,  23.11.,  u Velikoj dvorani Centra za kulturu Tivat, s  početkom u 20:00h bit će izvedena kazališna predstava “Gorska drama”,  autorski projekat Obrada Nenezića, rađena u produkciji JU Centar za kulturu Tivat.

Pročitajte više

Koncert klasične glazbe u katedrali svetog Tripuna

Program proslave Dana općine Kotor završava se u ponedjeljak, 27. 11., koncertom Gudačkog kvarteta Beogradske filharmonije u katedrali svetog Tripuna. Koncert počinje u 20 sati. Ulaz je slobodan.

Pročitajte više

Dani suvremenog argentinskog filma

JU Kulturni centar „Nikola Đurković“ Kotor- Kino „Boka“ u suradnji s Veleposlanstvom Argentine organiziraju  Dane suvremenog argentinskog filma, od 24.  do  28. 11.

Pročitajte više

Tivat proslavio Dan općine

Danas se obilježava Dan općine Tivat. Predstavnici OBNOR-a iz Tivta jutros je položila vijenac na spomenik Palim borcima kod Stare škole, u znak sjećanja na 21. studeni 1944.

Pročitajte više

Gostovanje klape Incanto na Korčuli

Kulturni centar Nikola Đurković Kotor u suradnji sa Centrom za kulturu Korčula organizirao  je gostovanje ženske klape Incato na Korčuli 19. 11. 2017. godine na  proslavi desete  godišnjice susreta klapa pod nazivom Martinovo lito.

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to