Tamara Obrovac svojom originalnošću oduševila publiku

Sinoć, u novosagrađenom amfiteatru Luštice Bay, nastupili su Tamara Obrovac (vokal, flauta) i Uroš Rakovec (gitara, mandola).

Pročitajte više

Otvorena 64. boćarska Olimpijada

64. boćarska Olimpijada otvorena je sinoć na zogovima u Kalimanju, u organizaciji BK „Vrmac“ i BK „Budućnost“.

Pročitajte više

Mlada operna umjetnica Tamara Rađenović – KotorArt Talenat

U ponedjeljak, 22. 7., u crkvi Sv.

Pročitajte više

Porto Montenegro sponzorira Vaterpolo kamp

Porto Montenegro je zlatni sponzor Internacionalnog Vaterpolo kampa, koji organiziraju crnogorski reprezentativci Vjekoslav Pasković i Damjan Danilović – svečano otvaranje istog zakazano je za 22. 7.

Pročitajte više

Četvrti Festival uličnih performera „InArt“ u Tivtu

Četvrti internacionalni Festival uličnih performera InArt održat će se ove godine od 24. do 26. 7. u Tivtu.

Pročitajte više

Sutra počinje 64. boćarska Olimpijada

Svečano otvaranje tradicionalne 64. boćarske Olimpijade je u subotu, 20. srpnja, u 20 sati na zogovima u Kalimanju, gdje će se i održavati kompletno natjecanje.

Pročitajte više

Tamara Obrovac u Luštici Bay i Kotoru u okviru KotorArt Don Brankovih dana muzike

Tamara Obrovac (vokal) i gitarist Uroš Rakovec nastupit će dva puta u okviru KotorArt Don Brankovih dana muzike. U subotu, 20. 7., s početkom u 21h, u fantastičnom ambijentu Luštice Bay kao i u nedjelju, 21.

Pročitajte više

Kazališna predstava „Hotel 88” u Tivtu

U  subotu,  20.7.2019.  na Ljetnoj pozornici  u Tivtu, s početkom u 21.30 h , bit će izvedena p kazališna predstava „Hotel 88”. „HOTEL 88”  je rađen po motivima teksta "Privatni životi" N.Kauarda, adaptacija i režija Staše Koprivica.

Pročitajte više

Tim za logistiku SZS apelira na poštovanje zabrana i pravila

Tim za logistiku u okviru Službe zaštite i spašavanja Općine Tivat još jednom podsjeća građane na zabranu loženja vatre na otvorenom prostoru, i apelira  da se osigura prohodnost ulica i saobraćajnih prilaza do objekata.

Pročitajte više

Mlade nade crnogorskog boćanja

 Predsjednik Crnogorskog boćarskog saveza Dejan Maslovar, posjetio je  školu boćanja, koju vodi naš najtrofejniji boćar Miroslav Petković,  a koja je pod pokroviteljstvom samog saveza, i tom prilikom uručio omladinskim reprezentativkama i repreze

Pročitajte više

Festival Forteca u Perastu

Po treći put FORTECA - FORTESS INTERNATIONAL FILM FESTIVAL PERAST u Perastu i Kotoru predstavlja filmove iz cijelog svijeta.

Pročitajte više

Adio, Majo!

Danas je na sceni Atrija Buća u Tivtu održan komemorativni skup u čast naše Bokeljke, pjesnikinje, umjetnice Maje Perfiljeve.

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to