„Bokeljska noć“ sutra u Kotoru

Tradicionalna kotorska fešta Bokeljska noć, koja ima status nematerijalnog kulturnog dobra, bit će održana u subotu, 20. 8., s početkom u 21 sat, a njen početak najavit će brod sa  Gradskom  muzikom i jedrilice Jedriličarskog kluba „Lahor“. 

Pročitajte više

Noć argentinskog tanga u Donjoj Lastvi

Po prvi puta u Crnoj Gori, Bokokotorski zaljev će imati zadovoljstvo  ugostiti jedan od najznačajnijih europskih Tango Argentino orkestara - Hyperion Ensamble.

Pročitajte više

Završen KotorArt – jedan od najuspješnijih do sada

Svečani koncert pod nazivom “Miloš & Avi”, sinoć u Bogorodičinoj crkvi na Prčanju, zajedno s nedavnim recitalom briljantnog Kemala Gekića u Samostanskom kompleksu crkve sv.

Pročitajte više

„Filomena Marturano” i na ovogodišnjim Purgatorijama

Na ovogodišnjem Purgatorijama bit će izvedena  kazališna predstava „Filomena Marturano” u četvrtak, petak, i subotu (18., 19., 20.8.),  na sceni Atrija  ljetnikovca Buća,  s početkom u 21h. Ova predstava igra još od 2013.

Pročitajte više

Proslavljen blagdan sv. Roka u Donjoj Lastvi

Jučer je blagdan sv. Roka proslavljen u istoimenoj crkvi u Donjoj Lastvi. Svečanu svetu misu je predvodio biskup kotorski mons.

Pročitajte više

U Bogorodičinoj crkvi održan koncert posvećen Darinki Matić Marović

Sinoć, u Bogorodičinoj crkvi na Prčanju održan je koncert posvećen Darinki Matić Marović – dirigentici, profesorici, prijateljici… sjajnoj zvijezdi u sazvežđu Regula.

Pročitajte više

EP atletika: Šesto uzastopno zlato za Perković u disku

Sandra Perković (32) po šesti je put zaredom osvojila naslov europske prvakinje u bacanju diska, najbolja hrvatska atletičarka u dramatičnom je finalu Europskog prvenstva u Muenchenu za osam centimetara nadmašila srebrnu Njemicu Kristin Pudenz.

Pročitajte više

Prčanj – koncert zbora Collegium Musicum

U Bogorodičinoj crkvi, Prčanj, večeras, s  početkom u 21 sat,  nastupit će akademski zbor Collegium Musicum iz Beograda.

Pročitajte više

Blagdan Velike Gospe proslavljen na otoku Gospe od Škrpjela

Na otoku Gospe od Škrpjela jučer je proslavljen blagdan Velike Gospe. Kao i uvijek, okupio se veliki broj vjernika, hodočasnika, turista, svih onih kojima je Otok u srcu i svake godine ga imaju potrebu posjetiti na blagdan Velike Gospe.

Pročitajte više

„Bokeljska noć” u subotu

Tradicionalna fešta nad feštama, koja ima status nematerijalnog kulturnog dobra, „Bokeljska noć”,  bit će održana u Kotoru, u subotu,  20.

Pročitajte više

Raspored svetih misa za blagdan sv. Roka u Donjoj Lastvi

Sutra, na blagdan sv. Roka, svete mise u Donjoj Lastvi, u istoimenoj crkvi, bit će u 10 sati i u 19 sati. Svetu misu u 19 sati će predvoditi kotorski  biskup mons. Ivan Štironja.

Pročitajte više

Blagdan Velike Gospe

 Danas, na svetkovinu Uznesenja Blažene Djevice Marije – Veliku Gospu,  svete mise u svetištima Kotorske biskupije bit će po sljedećem rasporedu:

  Perast – Otok i svetište Gospe od Škrpjela -  10 h i 18 h.

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to