Otvaranje Purgatorija mjuziklom „Chicago“

Svečano otvaranje 13. Festivala mediteranskog teatra Purgatorije 2018., zakazano je za petak, 22. lipnja, s početkom u 21:30h na Ljetnoj pozornici u Tivtu.

Pročitajte više

Rucner kvartet i Marko Bošnjak dočekali prvo ljetno sunce

Kakav je osjećaj čuti prekrasne zvukove glazbe u 5 sati ujutro, praćene izlaskom pomalo mističnog, prvog ljetnog sunca doznalo je nekoliko stotina posjetitelja na jutrošnjem koncertu Ane Rucner i njezinih gostiju.

Pročitajte više

Izložba skulptura Vlatke Vujošević u Tivtu

Izložba skulptura autorice Vlatke Vujošević bit će otvorena u Muzeju i galeriji Tivat, u petak 22. lipnja, s početkom u 20 sati.

 

Pročitajte više

Hrvatska - Argentina večeras

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju večeras od 20:00 očekuje drugi nastup na Svjetskom prve

Pročitajte više

Neriješeno u derbiju Prve lige

U devetom, a ujedno i predzadnjem kolu regularnog dijela Prve boćarske lige, u derbiju kola ekipe Maina i Vala su u Budvi igrale neriješeno 9:9. Ekipa Brđanina je na svom terenu poražena od Vrmca 10:8, dok je Palma savladala Kalimanjac 14:4.

Pročitajte više

Održana svečana proslava Dana državnosti Republike Hrvatske

Svečana proslava povodom Dana državnosti  Republike Hrvatske održana je sinoć u Podgorici. Ovo je 27. obljetnica od obnove hrvatske neovisnosti. 

Pročitajte više

Sajam suvenira i rukotvorina u Tivtu

Turistička organizacija Tivat obavještava da će se Sajam suvenira i rukotvorina održati u subotu, 23. lipnja, na Trgu magnolija u Tivtu, s početkom u 18 sati.

Pročitajte više

„Bokeška maslina“ okupila brojne posjetitelje

„Bokeška maslina“, uz mnoštvo posjetitelja, održana je jučer na Gradskoj rivi Pine u Tivtu. Na štandovima su bili izloženi proizvodi od masline, posude, kozmetički preparati, med, sir, pršut, vino, ulje i ostalo.

Pročitajte više

Koncert povodom Svjetskog dana glazbe

Povodom obilježavanja Svjetskog dana glazbe u organizaciji ŠOSMO “Vida Matjan” Kotor i KotorArt “Don Brankovi dani muzike” u četvrtak,  21. 6., ispred katedrale sv.

Pročitajte više

Bend "Fankulo" na "Bokeškoj maslini"

Turistička organizacija Tivat obavještava posjetitelje večerašnje manifestacije „Bokeška maslina“, koja će se održati na Gradskoj rivi Pine od 18 sati, da će u zabavnom dijelu programa umjesto najavljenog benda „Jagnjen duo“(odsutnog zbog bolesti

Pročitajte više

Svetkovina rođenja sv. Ivana Krstitelja

U nedjelju, 24. lipnja, slavi se svetkovina rođenja sv. Ivana Krstitelja, zaštitnika župe i grada Budve. Tom prigodom sveta misa u budvanskoj župnoj crkvi bit će u 19 sati.

Pročitajte više

Državna odličja zaslužnima iz domovine i dijaspore

Među odlikovani su istaknuti kulturni i znanstveni djelatnici te političari hrvatskih manjinskih zajednica Srednje i Jugoistočne Europe kao što su Slaven Bačić i Tomislav Žigmanov iz Republike Srbije, te krug uglednika okupljenih oko Kluba Aug

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to