Kultura

Koncert Baiba Skride & Crnogorski simfonijski orkestar večeras u Tivtu

U okviru festivala „Mediteranske note“, koncert Baiba Skride & Crnogorskog simfonijskog orkestra bit će održan večeras u 21.30 na Ljetnoj pozornici u Tivtu.

Dirigent Grigorij Krasko.

Pročitajte više

26. Kotorski festival pozorišta za djecu

Kotorski festival pozorišta za djecu ove godine se realizira po 26. put. Pokrovitelji ovog izdanja su Općina Kotor i Ministarstvo kulture Crne Gore, zlatni sponzor je TO Kotor, a suorganizator je Kulturni centar “Nikola Đurković”.

Pročitajte više

Izložba fotografija „Otisak duše“ Marije Drašković

„Otisak duše“ naziv je izložbe fotografija Marije Drašković, koja će biti otvorena u Galeriji Kulturnog centra „Nikola Đurković“ u ponedjeljak, 25. lipnja, u 20 sati.

Pročitajte više

Koncert "Duo classico" u Gornjoj Lastvi

Kulturno zavičajno udruženje „Napredak“ iz Gornje Lastve organizira koncert „Duo classico“ (Dina Desančić - violina i Safet Drljan – harmonika), koji će biti održan u srijedu, 20. lipnja, s početkom u 20 sati u župnoj crkvi u Gornjoj Lastvi.

Pročitajte više

Izložba „Portreti“ večeras u Tivtu

Izložba „Portreti“, autora Vladimira Jovićevića bit će otvorena  večeras u Muzeju i galeriji Tivat . Izložbu će s  početkom u 20 sati  otvoriti teoretičarka i  povjesničarka umjetnosti mr.  Jelena Bujišić.

 

 

Pročitajte više

Pjesnička večer Anđelke Korčulanić u Donjoj Lastvi

Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore i Zajednica Crnogoraca  Splita Vas  pozivaju na pjesničku večer Anđelke Korčulanić u subotu, 16. 6., u Domu  kulture ,, Josip Marković" u  Donjoj  Lastvi, s početkom u  20 sati.

Pročitajte više

Film tivatskog umjetnika Stevana Lutovca na festivalu Dev9t

Crnogorski multimedijalni umjetnik iz Tivta Stevan Lutovac predstavit će  se beogradskoj publici na festivalu suvremene umjetnosti „DEV9T“, s autorskim filmom ’Multiverzum’   Ovo  eksperimentalno meta-filmsko  ostvarenje  premijerno će biti prika

Pročitajte više

Niz koncertnih aktivnosti Muzičke škole Tivat za kraj školske godine

 

Sam kraj školske godine  u Muzičkoj školi Tivat  obilježit će  se nizom koncertnih aktivnosti:

-  13.6.  – KONCERT PRIPREMNOG  I  REF. RAZREDA –19:00 Koncertna dvorana

Pročitajte više

Pjesnička večer Anđelke Korčulanić u Donjoj Lastvi

Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore i Zajednica Crnogoraca  Splita Vas  pozivaju na pjesničku večer Anđelke Korčulanić u subotu, 16. 6., u Domu  kulture ,, Josip Marković" u  Donjoj  Lastvi, s početkom u  20 sati.

Pročitajte više

Predstava „ Zločin na kozjem ostrvu “ u Kotoru

„Zločin na kozjem ostrvu“  naziv je predstave,  koju će na Velikoj sceni  Kulturnog centra odigrati  studenti IV.  godine Fakulteta Dramskih umjetnosti na Cetinju, u utorak 12. 6.,  u 20 sati.

Pročitajte više

Koncerti u crkvi Sv. Duha

U okviru kotorske koncerte sezone u narednim danima održat će se nekoliko  koncerata. Prvi koncert je planiran za  ponedjeljak,  11.6.,  a  nastupit će Andrijana Jovanovic – klavir, učenica IV.

Pročitajte više

Izložba „Deca Sunca“ u Muzeju i galeriji Tivat

Otvaranje izložbe „Deca Sunca“,  autorice  Ivone Pleskonje   održat će se u ponedjeljak,  11.6.,  u Muzeju i galeriji Tivat.

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to Kultura