Kultura

Poezija Adrijana Vuksanovića prevedena na albanski jezik

Poezija Adrijana Vuksanovića prevedena je na albanski jezik.

Pročitajte više

Nada Baldić o koncertima i radu s klapama

Gošća današnje emisije „Tragom Hrvata Boke i događaja“ je Nada Baldić, predsjednica Hrvatske kulturne udruge „Stađuni od kulture“, voditeljica dječje klape „Marineri“, kao i novoosnovane ženske klape „Bonaca“.

Pročitajte više

Izložba "Dikine kolane i borše" u Kotoru

Općinska javna ustanova „Muzeji“ Kotor, u suradnji s lokalnom zajednicom, organizira izložbu unikatnog nakita i ukrasnih torbi Dijane Dike Saveljić „Dikine kolane i borše“, koja će biti otvorena u petak, 18. rujna 2020.

Pročitajte više

Predstava “Antigona 2.0” večeras u Tivtu

Predstava za mlade  (12+) “Antigona 2.0” bit će izvedena u četvrtak, 17.9., s početkom u 20h  u Velikoj dvorani  Centra za kulturu Tivat. Gimnazijalci iz Danilovgrada će predstaviti  tivatskoj publici svoje viđenje antičke mitologije.

Pročitajte više

Koncert HKU "Stađuni od kulture" u Donjoj Lastvi

Hrvatska kulturna udruga "Stađuni od kulture" organizira koncert "Na valima glazbene kulture Boke kotorske" u nedjelju, 20. rujna, u Domu kulture "Josip Marković u Donjoj Lastvi, s početkom u 20 sati.

Pročitajte više

Omaž profesoru na KotorArt Don Brankovim danima muzike

KotorArt Don Brankovi dani muzike organiziraju koncert pod nazivom Omaž profesoru, u častizuzetnog pedagoga, neumornog, svestranog kulturnog pregaoca, prof. Nikoli Gregoviću.

Pročitajte više

Dobra atmosfera na glazbenoj manifestaciji "Glas Boke"

Festival zabavne mediteranske i pop glazbe “Glas Boke” održan je sinoć ispred kavane “Dojmi” u Kotoru, u organizaciji NVO Hrvatska kulturna udruga "Stađuni od kulture" i Sekretarijata za kulturu sport i društvene djelatnosti Općine Kotor.

Pročitajte više

Predstava "Bokeški D-mol" u ponedjeljak i utorak

U ponedjeljak, 14. i utorak, 15. rujna, u 21 sati  u Velikoj dvorani Centra za kulturu Tivat, bit će izvedena kazališna predstava “Bokeški D-mol”,  po tekstu Stevana Koprivice, a u režiji Milana Karadžića.

Pročitajte više

Drugi dan Tivat world music festivala

U okviru Tivat world music festivala, na Obali maršala Tita- Gumno danas u 19 sati nastupit će polaznici Muzičke škole Tivat, dok ćete u 20 sati na Ljetnoj sceni Centra za kulturu Tivat slušati Crnogorski simfonijski orkestar.

Pročitajte više

„Glas Boke 2020.“

Sekretarijat za kulturu, sport i društvene djelatnosti Općine Kotor i izvođač programa NVO HKU "Stađuni od kulture" organiziraju glazbeni festival „Glas Boke 2020.“ ispred kavane Dojmi u Kotoru, u nedjelju, 13. rujna, s početkom u 20 sati. 

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to Kultura