Sport

68. Bućarska olimpijada – Ženski đir

U okviru 68. Bućarske olimpijade Bućarski klub Kalimanjac s  posebnim zadovoljstvom najavljuje Ženski đir –  turnir ženskih ekipa, čije će se 1. kolo održati predstojećeg vikenda, u subotu 27. 7.  i nedelju 28. 8.

Pročitajte više

68. Bućarska olimpijada - natjecateljski parovi 1. kola

Na sinoćnjem otvaranju 68. tivatske Bućarske olimpijade - Kalimanjac 2024. izvučeni su natjecateljski parovi 1. kola. Sve utakmice na zogovima u Kalimanju počinju u 18h.

Pročitajte više

Ljetna škola vaterpola pod mentorstvom Vjekoslava Paskovića i Damjana Danilovića

Ljetna škola vaterpola pod mentorstvom Vjekoslava Paskovića i Damjana Danilovića od 22.7. do 28. 7.

Pročitajte više

Prijem za uspješne rukometaše „Partizana“

Predsjednik Općine Tivat Željko Komnenović ugostio je danas mlađe pionire i pionire Rukometnog kluba „Partizan 1949“, koji su nedavno ostvarili izuzetne sportske rezultate na državnom nivou.

Pročitajte više

OCR Montenegro tim ostvario izuzetne rezultate

Proteklog tjedna, OCR Montenegro tim je ostvario izuzetne rezultate na prestižnoj trci s preprekama, Spartan Battle OCR, koja je održana u Kreševu, Bosna i Hercegovina.

Pročitajte više

Prokletije triatlon 2024. – državno prvenstvo CG u Olimpijskom triatlonu

Prvi vikend ovoga mjeseca  uvijek je rezerviran za „Prokleto dobru trku“ - triatlon na Prokletijama, u organizaciji Triatlon kluba Tivat, a uz tehničku podršku Triatlon saveza Crne Gore, a pod generalnim pokroviteljstvom Turističke organizacije G

Pročitajte više

Omladinci Arsenala na prijemu kod predsjednika Općine

Predsjednik općine Tivat Željko Komnenović organizirao je prijem za omladinski tim Fudbalskog kluba “Arsenal”, koji je krajem prošlog tjedna ostvario izuzetan sportski uspjeh i osvojio Kup Crne Gore.

Pročitajte više

Priopćenje Triatlon kluba Tivat

Triatlon klub Tivat, kao najstariji triatlon klub u Crnoj Gori, od koga je i potekao ovaj olimpijski sport u našoj zemlji 2012. godine s l. Bokeškim triatlonom, organizira  12.

Pročitajte više

Oxygen pobjednik 19. Tivatske regate UNA Montenegro CUP

Jedrena na skromnim refulima jugozapadnog vjetra brzine pet do sedam čvorova, 19. Tivatska regata UNA Montenegro CUP ipak je donijela uzbuđenje na cilju kod Ponte Seljanova.

Pročitajte više

Tivatska regata UNA Montenegro Cup: Jedriličarska fešta otvara nautičku sezonu

Jedriličarski entuzijasti i ljubitelji morskih avantura, pripremite se,  jer se Tivatska regata UNA Montenegro Cup vraća po 19. put, zakazana za nedjelju, 28. 4.,  u organizaciji Jedriličarskog kluba Delfin.

Pročitajte više

Natjecatelj Džudo kluba ”Kotor” sa zlatom iz Splita

Jučer je u Splitu održan” 3. Međunarodni judo kup Marjan “. Turnir je okupio 580 natjecatelja iz 32 kluba, iz 5 zemalja. Natjecatelj Džudo kluba”Kotor” Ðuričković Matej u konkurenciji kadeta (U 16) u kategoriji -81 kg.

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to Sport