Najnovijie

Otvorena izložba „Papirni novac iz fundusa Muzeja grada Perasta”

Općinska javna ustanova „Muzeji” Kotor proslavljajući Dan Muzeja grada Perasta, koji se obilježava u znak sjećanja na njegovo osnivanje 28. 2. 1937.

Pročitajte više

Hrvatska jedan od domaćina Svjetskog rukometnog prvenstva 2025. godine!

Sjajne vijesti stigle su iz Kaira, gdje je Upravni odbor Svjetske rukometne federacije prihvatio kandidaturu Hrvatske, Danske i Norveške i dodijelio im organizaciju Svjetskog muškog rukometnog prvenstva 2025. godine.

Pročitajte više

Vrmac preuzeo prvo mjesto

Jučer je odigran derbi 4.kola Zimske boćarske Tivat lige, u kojem je ekipa Vrmca savladala Kalimanjac 1 rezultatom 7:6 i ovom pobjedom se osamila na prvom mjestu.

Pročitajte više

Na današnji dan rođen Tripo Kokolja

Na današnji dan 1661. godine rođen je čuveni peraški slikar Tripo Kokolja.

Tripo Kokolja rođen je u Perastu 28. 2. 1661. godine.

Pročitajte više

Izložba “Papirni novac iz fundusa Muzeja grada Perasta” u Muzeju grada Perasta

Povodom Dana Muzeja grada Perasta, 28. 2., Općinska javna ustanova “Muzeji” Kotor organizira izložbu “Papirni novac iz fundusa Muzeja grada Perasta”.

Pročitajte više

Kreativni centar Tivat organizirao još jednu uspješnu izložbu

Kreativni centar Tivat organizirao je jučer još jednu izložbu radova polaznica projekta "Žensko socijalno preduzetništvo u kulturi, u Kafe baru Regata na Seljanovu.

Pročitajte više

Godišnjica ratnog zločina u Štrpcima

Navršava se 27 godina od otmice u Štrpcima 1993. godine, kada su pripadnici srpskih paravojnih jedinica pod komandom Milana Lukića, u mjestu Štrpci oteli grupu putnika iz voza 671 na relaciji Beograd-Bar.

Pročitajte više

Posjet državne tajnice Republike Hrvatske HNV-u

Jučer je Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore posjetila državna tajnica za politička pitanja u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske Zdravka Bušić.

Pročitajte više

Stranice