Najnovijie

Podrška i hrvatskoj manjini u Crnoj Gori

Dana 23. studenoga 2020. održana je sjednica Vijeća za nacionalnu sigurnost koju su zajednički sazvali Predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Zoran Milanović i predsjednik Vlade Andrej Plenković.

Pročitajte više

Kotor - Izložba ,,Živio grad“ u galeriji Pomorskog muzeja

,,Živio grad“ naziv je izložbe starih fotografija grada Kotora, koja je povodom Dana općine Kotor postavljena u galeriji Pomorskog muzeja Crne Gore.

Pročitajte više

,,Zašto su nam (ne)potrebne društvene nauke“

U najnovijem, 83.broju časopisa za društvena pitanja, znanost i kulturu ,,Matica“ čiji je izdavač Matica crnogorska, publiciran  je rad sociologa kulture, mr. Željka Rutovića  ,,Zašto su nam (ne)potrebne društvene nauke“.

Pročitajte više

Otkazan Okrugli stol o budžetu za 2021. s mjesnim zajednicama i građanima

„Opština Tivat obavještava građane da je zbog važećih epidemioloških mjera i kompleksne epidemiološke situacije u Tivtu, prinuđena otkazati za danas /utorak, 24.11.

Pročitajte više

FOCUS konferencija o inovacijama i komunikacijama u javnoj upravi i javnim tvrtkama

Sutra, 25.11.2020., započinje šesto izdanje FOCUS konferencije o inovacijama i komunikacijama u javnoj upravi i javnim tvrtkama koje će trajati i 26.11.2020.

Pročitajte više

Zabrana izlaska od 19h, skraćeno radno vrijeme

Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti (NKT) odlučilo je danas, na sjednici kojom je predsjedavao predsjednik dr Kenan Hrapović, da skrati za dva sata vrijeme rada ugostiteljskih i uslužnih subjekata i da za toliko produž

Pročitajte više

HSK: Do kraja godine sedam online manifestacija

Hrvatski sabor kulture (HSK), vodeći predstavnik kulturno-umjetničkog amaterizma u Hrvatskoj, do kraja ove godine pripremio je sedam susreta i festivala u online okruženju koji kroz različite vidove kulturno-umjetničkog izražavanja promoviraju am

Pročitajte više

Promocija romana „Dječak bez sjenke“

JU Kulturni centar „Nikola Đurković“ Kotor organizira promociju romana „Dječak bez sjenke,“ autora Dina Murića.

Pročitajte više

Stranice