Najnovijie

Izložba „Crteži, skulpture i objekti“ u Muzeju i galeriji Tivat

Izložba radova akademskog kipara Teofila Okiljevića „Crteži, skulpture i objekti“ bit će otvorena u Muzeju i galeriji Tivat u četvrtak, 30. 9., s početkom u 19 sati.

Pročitajte više

Sanacija i asfaltiranje ulica u Tivtu

Direkcija za investicije Općine Tivat je u periodu od 17. 9. do 24. 9., realizirala  preostali dio ugovora za sanaciju ulica u iznosu od oko 70.000,00 €.

Pročitajte više

Osvrt na zbirku kratkih priča ,,Povratak” Veselka Grubišića

Jedan od najljepših reprezenata spoljne politike Hrvatske, u inostranstvu NJ.E.

Pročitajte više

Blagdan sv. Jeronima u Herceg Novom

Blagdan sv. Jeronima, nebeskog zaštitnika grada i župe Herceg Novi, proslavit će se u četvrtak, 30. rujna 2021. godine. Proslava blagdana započet će u srijedu, 29.

Pročitajte više

Svjetski dan turizma 2021. – „Turizam za inkluzivni rast”

Svjetski dan turizma se svake godine obilježava 27. 9. i ima za cilj jačanje svijesti o turizmu na globalnoj  razini, kada je riječ o socijalnoj, kulturnoj, političkoj i ekonomskoj vrijednosti istog.

Pročitajte više

Duško Miljanić o monografiji „Lica mog vremena”

U današnjoj emisiji  „Bokobran“,  fotograf Duško Miljanić govori o svojoj monografiji “Lica mog vremena”,  koja je u kolovozu promovirana u Tivtu u sklopu PostPurgatorija. U emisiji smo se osvrnuli i na izložbu koja se održala prošle godine.

Pročitajte više

TV kanal svetos(l)avlja

“Uvaženi gledaoci, pomaže Bog”, kazaće komentator  na Parlamentarnom kanalu RTCG u direktnom prenosu ustoličenja episkopa  budimljansko – nikšićkog Metodija.

Pročitajte više

Tivćanka Marija Marković uspješna i u Splitu

Ovoga vikenda se u Splitu održao 21. po redu Split maraton. Među 1200 natjecatelja  iz 42 zemlje svijeta, sudjelovala je i jedna Tivćanka, Marija Marković, koja je članica Triatlon kluba Kotor.

Pročitajte više

Stranice