Najnovijie

Svete mise za blagdan bl. Ozane

Na blagdan bl. Ozane, 27. travnja, svete mise u crkvi sv. Marije od Rijeke (bl. Ozane) održat će se u 6, 8, 10 i u 18 sati.

Misu u 18 sati predslavi kotorski biskup monsinjor Ilija Janjić. 

Pročitajte više

Volonterski dan u Gornjoj Lastvi

Nevladine organizacije Kulturno zavičajno udruženje NAPREDAK Gornja Lastva i NVO Naša akcija iz Kotora organiziraju volonterski dan (volontersku akciju) okviru kojega će biti čišćene i uređene javne površine u centru Gornje L

Pročitajte više

Idući mjesec početak radova u Pomorskom muzeju u Kotoru

Pomorski muzej Crne Gore i pored toga što čuva i prezentira kulturnu baštinu koja se odnosi na pomorstvo i pomorsku privredu, ulaže i velike napore da sačuva kulturno dobro-palaču Grgurina s početka XVIII.

Pročitajte više

Bokobran o dvjema aktualnim likovnim temama

Blažena Ozana i „Emanuel Vidović – Pasatist i modernist“

Pročitajte više

Tako je sve počelo...

Prošlo je točno 20 godina otkada je hrvatska zajednica u Crnoj Gori po prvi puta obnovila nakon Drugog svjetskog rata jedno hrvatsko društvo. Jedna grupa Hrvata pokrenula je inicijativu u Donjoj Lastvi u Tivtu, gdje se 24.4.1998.

Pročitajte više

Palma 1 osigurala prvo mjesto

U 4. kolu play-offa Zimske boćarske lige odigranom tijekom prošlog tjedna, Palma 1 i Palma 2 su odigrali neriješeno 6:6, ekipa Vrmca je bila bolja od Bacchusa 7:5, a Kalimanjac 1 je bio slobodan u ovom kolu.
Pročitajte više

Posjet konzula Marijana Klasića HNV-u

Jučer je Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore posjetio Marijan Klasić, konzul gerant u Generalnom konzulatu Republike Hrvatske u Kotoru.

Pročitajte više

Stranice