Najnovijie

Kup Crne Gore u vaterpolu za starije pionire i pionire

Proteklih deset dana, od 10. do danas, 17.8.,  odigrana su Kup natjecanja Crne Gore za kategorije stariji pioniri rođeni 2005.god. i za pionire rođene 2007.god.

 

Pročitajte više

Proslavljen blagdan sv. Roka u Donjoj Lastvi

Patron župe Donje Lastve Sveti Roko jučer je svečano proslavljen u istoimenoj crkvi. Svečanu svetu misu predvodio je don Srećko Majić.

Pročitajte više

Predivna večer uz klapu „Contra“

Fantastičan koncert poznate splitske klape „Contra“, u organizaciji NVO „Zaljev hrvatskih svetaca“, održan je sinoć na Ljetnoj pozornici u Tivtu.

Pročitajte više

Predstava „Pepeljugino maslo“ u Tivtu

U  nedjelju, 19.8., u 21 sat na sceni Atrija Buća u Tivtu, bit će izvedena predstava “PEPELJUGINO MASLO” Gradskog pozorišta iz Podgorice.

Pročitajte više

Omaž Mladenu Lomparu

Kada prijatelj uradi omaž prijatelju, slikar pjesniku, onda to odavanje počasti kroz umjetničko djelo dobiva posebnu dimenziju.

Pročitajte više

Proslavljen blagdan Velike Gospe

Blagdan Velike Gospe jučer je tradicionalno obilježen diljem Boke. Svečane svete mise su održane i na otoku Gospe od Škrpjela.

Pročitajte više

Kazališna predstava „Tre sorelle“ u Tivtu

U petak, 17.8.2018. godine, u 21:00 h na sceni Atrija Buća, bit će izvedena predstava “Tre sorelle” u produkciji Fakulteta dramskih umjetnosti Cetinje i Centra za kulturu Tivat.

Pročitajte više

Predstava Kotorski vremeplov na Pjaci od kina

Cjelovečernja predstava Kotorski vremeplov bit će  izvedena na Pjaci od kina sutra, u petak, u 21 sat.

Pročitajte više

Stranice