Najnovijie

Poly Gjurgjević i band „Lungomare“ digli publiku na noge

Koncert za pamćenje održao je sinoć u kotorskom Kulturnom centru „Nikola Đurković“ glazbenik Poly Gjurgjević i band „Lungomare“, s gostima.  

Pročitajte više

Trka mira – Maraton dr. Ive Belana za Boku

Zagrepčanin dr. Ivo Belan, umirovljeni liječnik podrijetlom iz Boke kotorske, član Hrvatske bratovštine Bokeljska mornarica 809 – Zagreb, u 81. godini kreće u novu trku za mir. Nekoć poznato televizijsko lice iz farmaceutskih reklama, dr.

Pročitajte više

Državni tajnik Milas primio predstavnike Hrvata iz Crne Gore

U četvrtak, 16. studenog 2017. godine, g.

Pročitajte više

Svete mise povodom blagdana Gospe od Zdravlja

Povodom blagdana Gospe od Zdravlja svete mise će biti: u  ponedjeljak, 20. 11., u 15:00 sati u crkvi Gospe od Zdravlja krunica i litanije.  U utorak,  21. 11., na blagdan Gospe od Zdravlja -  u 5 (zavjetna sv.  Misa), 8 i  u 10 sati.

Pročitajte više

Koncert operne dive Jadranke Jovanović u crkvi Sv. Duha

Povodom proslave i obilježavanja Dana Općine Kotor, u ponedjeljak, 20. 11., s  početkom u 20h u Koncertnoj dvorani - crkva Sv.

Pročitajte više

Pjesma Borisa Domagoja Biletića o Boki

Pjesmu "Boka, moja", autora Borisa Domagoja Biletića, hrvatskog pjesnika, koju je posvetio don Branku Sbutegi i dr. Milošu Miloševiću možete pročitati na našem portalu.

Pročitajte više

Edukacijom i aktivizmom u uspješnu integraciju

U Podgorici je jučer  u organizaciji Ministarstva za ljudska i manjinska prava Crne Gore  održana jednodnevna edukacija pod nazivom  „Osnaživanje pripadnica/ka nacionalnih manjina, prvenstveno Roma i Romkinja, za bavljenje politikom“.

Pročitajte više

Promocija knjige „Lav Svetog Marka, simbol Serenissime, predstavljen u umjetnosti grada Kotora"

Promocija knjige „Lav Svetog Marka, simbol Serenissime, predstavljen u umjetnosti grada Kotora" autorice  Radojke Abramović bit će organizirana u ponedjeljak,  20. 11.,  s  početkom u 18 sati u Palači Grgurina.

Pročitajte više

Stranice