Predsjednica Općine Tivat ugostila istaknute tivatske sportaše

Time to read
1 minute
Read so far

Četvrtak, 19. listopada 2017. - 8:59
Autor: 

Predsjednica Općine Tivat Snežana Matijević ugostila je jučer sportaše iz Tivta koji su u proteklom periodu ostvarili značajne rezultate, prije svega na međunarodnoj sportskoj sceni, afirmirajući Tivat na najbolji mogući način. Uspješne sportaše pozdravili su predsjednica Općine, potpredsjednik Dejan Maslovar i sekretarka za mlade, sport i socijalna pitanja Darka Ognjanović.

Predsjednica je na osvojenim uspjesima čestitala Miroslavu Petkoviću, istaknutom bućaru koji se nedavno vratio sa Svjetskog prvenstva u bućanju koje je održano u Kazablanki (Maroko), i to s osvojenim trećim mjestom. Među uspješnima je i mladi Aleksandar Filip, član Triatlon kluba „Tivat“, koji je tijekom 2016. godine osvojio čak 41 medalju na različitim internacionalnim natjecanjima, a nedavno je donio zlatno odličje s triatlona održanog u Puli (Hrvatska). Sve čestitke predstavnici Općine uputili su jučer i Luki Perišiću iz Kik boks kluba „Tivat“, koji je osvojio prvo mjesto na Balkanskom prvenstvu u kik boksu, održanom krajem rujna u Bijelom Polju. Posebnu pažnju javnosti zavrijedili su i sportski entuzijasti, osnivači Avanturističkog kluba K4, Dejan Milošević, Željko Manojlović i Miroslav Andrić koji su nedavno osvojili Mon Blan, najviši vrh zapadne Europe.

„Vi ste bez sumnje najznačajnija promocija za Tivat, najbolja reklama za grad ali i primjer kako odricanje i požrtvovanost donose rezultate za ponos“, rekla je predsjednica Općine čestitajući nazočnima na ostvarenim uspjesima.

Potpredsjednik Dejan Maslovar istakao je namjeru Općine da svim sportovima osigura što bolje uvjete za rad, dok je sekretarka Darka Ognjanović navela da je Općina Tivat prepoznala značaj sporta i da na godišnjem nivou izdvaja značajna sredstva za sportske klubove, te da je Sekretarijat otvoren za svaki vid suradnje i prije svega potpore.

Sportaši su iznijeli svoje utiske s nedavnih natjecanja, rekapitulirajući godinu koja polako ostaje za njima, uz obećanje da će nastaviti nizati velike uspjehe.