Čestitke za Uskrs

Time to read
1 minute
Read so far

Nedjelja, 05. travnja 2015. - 9:05
Autor: 

"Povodom najvećega kršćanskog blagdana  koji simbolizira Božju, ali i našu pobjedu nad smrću, grijehom i zlom, kao i nadu u radost, blagostanje i vječni život, svim vjernicima rimokatoličke vjeroispovijesti  srdačno  čestitamo najveći kršćanski blagdan Uskrs, sa željom da ga proslave u krugu najbližih, u zdravlju, obilju i veselju.”

Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore

 

Neka vam uskrsno otajstvo svijetli nadom i ispunja vas mirom u svim trenutcima života.

Sretan i blagoslovljen Uskrs vjernicima rimokatoličke vjeroispovijesti želi

Hrvatska Građanska Inicijativa

 

Sretan i blagoslovljen Uskrs svim pripadnicima katoličke vjeroispovjedi želi Hrvatsko kulturno društvo Tomislav.

Svim dobrovoljnim davateljima krvi Fakulteta za pomorstvo Kotor kao i članovima njihovom obitelji, koji slave Uskrs i uskršnje  praznike po novom  kalendaru  iskrene čestitke  upućuje predsjednik aktiva dobrovoljnih davatelja krvi Fakulteta za pomorstvo Kotor prof. dr. Danilo A. Đurović.

 

Čestit i blagoslovljen Uskrs svim građanima katoličke vjeroispovjedi želi Hrvatsko građansko društvo Crne Gore.

 

Svim pripadnicima katoličke vjeroispovjedi u Crnoj Gori sretan Uskrs želi Fond za zaštitu i ostvarivanje manjinskih prava.


 “Poštovani sugrađani, u ime Opštine Kotor i u svoje lično ime, svim vjernicima katoličke vjeroispovjesti najsrdačnije čestitam predstojeće Uskršnje praznike. Želim da Vas ovaj veliki hrišćanski praznik Uskrs, kao simbol vjere u pobjedu života i ljubavi, podsjeti na važnost međusobnog poštovanja, razumijevanja i tolerancije, kao najvažnije vrijednosti naše tradicije i zajedničkog života na ovim prostorima. Neka topli praznični dani ispune vaše domove radošću i blagostanjem, sa željom da praznik provedete u dobrom zdravlju okruženi porodicom i prijateljima. Sretan i blagoslovljen Uskrs.”

Predsjednik općine Kotor dr Aleksandar Stjepčević



“U nadi da ćemo osnaženi uskršnjom svjetlošću i dalje zajedno graditi ljudski i miroljubiv zajednički život svih naših građana, te imati mudrost da, u zajedništvu kao vjekovnoj tradiciji našeg Grada, očuvamo svoj vjerski i nacionalni identitet, želim da nam ovi blagi dani proteknu u molitvi, miru i veselju sa svojim najbližima i prijateljima. Sretan i blagoslovljen Uskrs.”

Predsjednik Skupštine općine Kotor Nikola Bukilica

 

“Neka Vam radost uskrsnuća vrati vjeru u život, neka nestane zlo, a prevlada dobro, neka Vam ljubav bude oslonac, a sreća vječni pratilac! Sretan Uskrs!”

 NVO “Bokeški forum”- Tivat