Radio DUX

Crna Gora danas, 21. svibnja obilježava Dan nezavisnosti. Crna Gora je na današnji dan 2006. godine obnovila državnu samostalnost.  Dux radio svim građankama i građanima Crne Gore čestita današnji  Dan nezavisnosti.

Neradni povodom  Dana nezavisnosti bit će danas i sutra, kao priopćavaju iz Ministarstva rada i socijalnog staranja.

Nedjelja, 10. prosinca 2023.

O kućicama i okućnici za Novu godinu.

Nedjelja, 10. prosinca 2023.

Crnika...

Judo klub Tivat nastupio je danas na 17.  međunarodnom natjecanju “Kup oslobođenja Podgorice 19. decembar”, u organizaciji Judo kluba Milenijum. 

„Nastupili smo sa 17 natjecatelja i natjecateljki na turniru koji je brojao 608 učesnika. Naši mali borci hrabro su branili boje kluba i ime grada Tivta. Osvojili smo 3 zlatne, 2 srebrne i 3 brončane medalje“ – poručuju iz Kluba.

Zlato su osvojili: 

Sofija Šućur  

Ema Baletina

Mina Gogić

Srebrne medalje: 

Nikolija Adžić

Sara Tafovska  

Brončane medalje: 

Promocija knjige Luke Brajnovića „Priče iz djetinjstva“, održana je sinoć  u Domu kulture „Josip Marković“ u Donjoj Lastvi.

Drugo, fototipsko izdanje, objavilo je Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore. Pogovor je napisala prof. Ana Vuksanović, a recenzent knjige je mr. sc. Đuro Vidmarović.

O knjizi su govoriti Ana Vuksanović, prof.,  Neven Staničić, prof.,  kao i novinar Dragan Popadić.

Predstavnici Jedriličarskog kluba Delfin iz Tivta danas su uručili vrijednu donaciju matičnoj ustanovi za brigu o pomorskoj baštini Boke kotorske- Pomorskom muzeju Crne Gore u Kotoru.

Promocija knjige Luke Brajnovića „Priče iz djetinjstva“, održat će se 8.12., u 19 sati, u Domu kulture „Josip Marković“ u Donjoj Lastvi. Drugo, fototipsko izdanje, objavilo je Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore. Knjiga sadrži devet pripovijetki. Pogovor je napisala prof. Ana Vuksanović, a recenzent knjige je mr. sc. Đuro Vidmarović.

O knjizi će govoriti Ana Vuksanović, prof.,  Neven Staničić, prof.,  kao i novinar Dragan Popadić. U glazbenom dijelu programa nastupit će  Bruna Matijević i Dunja Nikolić ( duo flauta).

Četvrtak, 07. prosinca 2023.

Poštovane kolege,

Želimo vam srećan rođendan uz najljepše želje. Da trajete i kreirate program na zadovoljstvo svih slušalaca i pratilaca Radio DUX-a, koji je važan dio naše zajednice.

Srdačan pozdrav od kolega iz Radio Tivta

 

Četvrtak, 07. prosinca 2023.

Poštovani  rabine Edelkop, uvažena predsjednice  Ofner Bokan,

Jevrejskoj zajednici I svim građankama i građanima židovske vjeroispovijesti u Crnoj Gori  upućujemo iskrene čestitke povodom Hanuke u ime Hrvatskoga nacionalnog vijeća Crne Gore  i pripadnika hrvatske zajednice u Crnoj Gori.

Neka ovaj blagdan svjetlosti i posvećenja  u domove i u dušu unese mir i  blagost te osnaži vjeru i osjećaj solidarnosti, izuzetno bitan u ovim izazovnim vremenima.

U želji da blagdan Hanuke proslavite u miru i blagostanju,  želimo vam : ,, Hag Hanuka Sameah".

Poštujući visoke standarde profesionalnog radijskog novinarstva,14 godina doprinosite objektivnom i kvalitetnom informiranju građana. Velika slušanost vašeg radija, u eri modernih informacijskih tehnologija, najbolji je pokazatelj povjerenja koje vam građani poklanjaju iz dana u dan. Budite i u godinama koje dolaze nezaobilazan izvor objektivnog i profesionalnog informiranja i nastavite da vašim radom, na najbolji mogući način afirmirate povijesne, kulturne i etničke vrijednosti naše države i bisera Jadrana- Boke kotorske.

Stranice

Subscribe to RSS - Radio DUX