Vijesti

Drugi Forteca international film festival Perast 2018.

Drugi Forteca international film festival Perast 2018. bit će održan u Perastu od 26. do 30.7.

Pročitajte više

Izložba „Ispod talasa“ u Portu Montenegru

Izložba o istoriji jugoslavenskih podmornica Ispod talasa, autora povjesničara Dražena Jovanovića bit će svečano otvorena u ponedjeljak, 16. srpnja, s početkom u 21:00h u Zbirci pomorskog nasljeđa.

Pročitajte više

Fotonatječaj

"Podijelite sa nama slike radosnih i otkačenih fotografija direktno sa DJ Party Belane beach događaja koji će se održati 14.07.2018 od 22:30h i osvojite zanimljivu nagradu!

Pročitajte više

Hrvatski srednjoškolci na matematičkoj olimpijadi osvojili četiri srebrne i jednu brončanu medalju

Na Međunarodnoj matematičkoj olimpijadi (IMO) u rumunjskom gradu Cluju na kojoj je sudjelovalo gotovo 600 učenika iz 107 država svijeta, hrvatski srednjoškolci osvojili su četiri srebrne i jednu brončanu medalju, a u ekipnom poretku Hrvatska je z

Pročitajte više

Svečano otvoreni Don Brankovi dani muzike

Vrhunski festival umjetničke glazbe, 17. KotorArt Don Brankovi dani muzike svečano je otvoren sinoć ispred katedrale sv.

Pročitajte više

Poziv HNV- a na gledanje finalne utakmice Hrvatska - Francuska

Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore organizira gledanje finalne utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva između Hrvatske i Francuske sutra, 15.7., u prostorijama Doma kulture „Josip Marković“ u Donjoj Lastvi.  

Pročitajte više

Pjaca od piture u Kotoru

Zahvaljujući potpori Sekretarijata za kulturu sport i društvene djelatnosti Općine Kotor, a u okviru programa OTVORENI KOTORSKI TRGOVI, od 15. srpnja do 15.

Pročitajte više

Lidija Pachemska Jones i Wernon W. Jones izlažu u Kotoru

Izložba slika Lidije Pachemske Jones i  Wernona W. Jonesa pod nazivom „Urban sea stories“ bit će otvorena u Galeriji  kotorskog Kulturnog centra u nedjelju, 15. srpnja, u 20 sati.

Izložba će biti otvorena do 1. kolovoza.

Pročitajte više

Dan državnosti Crne Gore

Crna Gora danas obilježava Dan državnosti.  

Pročitajte više

Radovan Marić: Tivatski Aerodrom primit će ove godine preko 1.250.000 putnika

Ukupan broj putnika koje je ove godine opslužio Aerodrom Tivat je preko 480.000, što je povećanje za oko 10% u odnosu na isti period prošle godine.

Pročitajte više

Osvrt na 11. dan Kotorskog festivala pozorišta za djecu

Pretposljednjeg festivalskog dana Centar za kulturu Nebojša Glogovac Pančevo predstavio se kotorskoj publici s predstavom Tajna velikog nosa.

Pročitajte više

Navijači u Donjoj Lastvi bodrili „Vatrene“

Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore organiziralo je jučer u prostorijama Doma kulture „Josip Marković“ u Donjoj Lastvi gledanje polufinalne utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva između Hrvatske i Engleske.

Pročitajte više

Stranice