Vijesti

Vraćene tablice dr. sc. Domagoju Vidoviću

Nakon jučerašnje objave na našem portalu vezano za otuđenje registarskih tablica dr. sc. Domagoju Vidoviću, za sada, još uvijek nepoznata osoba, vratila je tablice, ostavivši ih ispod brisača Vidovićevog automobila.

Pročitajte više

Koncert „Od Kvarnera pa do lijepe Boke“ održan u Donjoj Lastvi

8. po redu tradicionalni koncert „Od Kvarnera pa do lijepe Boke“ održan je sinoć u Domu kulture „Josip Marković“ u Donjoj Lastvi. 

Pročitajte više

Održana regata „Dan Kotora“

Jedriličari "Delfina" jučer su jedrili u Kotoru gradu, na regati "Dan Kotora" koju su organizirali prijatelji iz J.K. Lahor Kotor povodom proslave oslobođenja Kotora. Divan prvi hladni dan ove jeseni i bas lijepa bura, na refule izuzetno jaka.

Pročitajte više

Koncert „Opjevanom gradu“ večeras u crkvi Svetog Duha

Povodom Dana Općine Kotor Međunarodni festival klapa  Perast, Kulturni centar  Kotor i  M.Š. “Vida Matjan ” organiziraju koncert “Opjevanom gradu ” večeras  u dvorani crkve Svetog Duha, s početkom  u 19 sati.

Pročitajte više

Mirisi Bozica promovirani u Ljubljani i Zagrebu

Završena je dvodnevna promotivna aktivnost 11. Mirisa Božića u Ljubljani i Zagrebu. Članovi Udruge Agroturizam Konavle predstavili su manifestaciju u samom središtu Ljubljane.

Pročitajte više

Završeno Općinsko pojedinačno natjecanje u boćanju

Dodjelom medalja i pehara sinoć je u boćarskoj dvorani Kalimanj završeno Općinsko pojedinačno natjecanje.

Pročitajte više

Incident u Donjoj Lastvi

Jučer je dr. sc. Domagoj Vidović, koji je ispred Instituta za hrvatski jezik i jezikoslovlje na službenom putu u Boki, posjetio Hrvatsko nacionalno vijeće u Donjoj Lastvi, prilikom čega je doživio incident.

Pročitajte više

Koncert „Od Kvarnera pa do lijepe Boke“ u Tivtu

Koncert „Od Kvarnera pa do  lijepe Boke“  održat će se 17.11., u subotu, u Domu kulture „Josip Marković“ u Donjoj Lastvi, s početkom u 19 sati i 30 minuta. Nastupit će Poly i Mare Blue, a kao gost večeri Klapa Jadran.

Pročitajte više

Solistički koncert Marijane Šovran u Perastu

Solistički  koncert  Marijane Šovran održat će se 17. 11.,  u 19 sat,  u Muzeju grada Perasta.

Pročitajte više

Radionica na temu "Legende i vile: Tre sorelle i vila Alkima u Gradskoj biblioteci"

Gradska biblioteka i čitaonica Kotor u ponedjeljak, 19.

Pročitajte više

Na Omladinskim igrama bez granica najbolji kadeti FK Arsenal

Četvrte Omladinske igre bez granica održane su na šetalištu Pine, u sklopu manifestacije “Novembarski dani”,  a u organizaciji Sekretarijata za mlade, sport i socijalna pitanja.

Pročitajte više

Humanitarni koncert folklornog ansambla KUD „Boka“

Svečani koncert folklornog ansambla KUD „Boka“ pod nazivom “Kad prošetam Crnom Gorom” bit će priređen danas, 16. 11., u Velikoj DVORANI Centra za kulturu u Tivat  u 20 sati.

Pročitajte više

Stranice