Vijesti

O arheološkoj topografiji Boke kotorske – Marija Buzov u Bokobranu

Gošća ovog Bokobrana je arheologinja iz Zagreba, dr. sc. Marija Buzov koja je pratila istraživanja na lokalitetu Carine u Risnu (kao gošća na terenu 2006.

Pročitajte više

Hrvatska protiv Bahreina odmara glavne igrače

Nakon što su s tri pobjede izborili prolazak u drugi krug na Svjetskom rukometnom prvenstvu, pred našom je reprezentacijom današnji ogled s Bahreinom u sklopu 4. kola skupine B.

Pročitajte više

Inicirano obnavljanje avio-linije Podgorica – Zagreb

Odnosi između Crne Gore i Hrvatske su izuzetno bliski i prijateljski što je odlična osnova za dalje produbljivanje saradnje, posebno između lokalnih zajednica, zaključeno je na sastanku koji su danas u sjedištu gradske uprave održali gradonačelni

Pročitajte više

Komunalno Tivat preuzima brigu o grobljima u tivatskoj Općini

Danas se u Hrvatskom nacionalnom vijeću Crne Gore  direktor Komunalnog poduzeća Tivat gospodin Vlado Đukić sa suradnicima Božom Brinićem i Milošem Tripinovićem sastao sa tivatskim  svećenicima i mještanima.

Pročitajte više

Naš gost: Vladimir Marvučić

Današnji gost Dux radija je gospodin Vladimir Marvučić, jedan od osnivača i aktivnih članova HKD – a „Sveti Jeronim iz Bara“, član Hrvatskog nacionalnog vijeća Crne Gore, kao i član Međuvladinog mješovitog odbora.

Pročitajte više

Izabran Mali admiral

Na jučerašnjoj svečanoj sjednici Admiralata Bokeljske mornarice Kotor, jednoglasnom odlukom svih članova, za Malog admirala za 2019. godinu, izabran Martin Jerolima Petrović iz Škaljara.

Pročitajte više

Od Božića do Božića - donacija za Gradsku muziku Kotor

Nakon trinaest uspješnih manifestacija, organizacija, gastro okupljanja, bendova, zimske čarolije, tombola i onih najradosnijih momenata s najmlađim drugarima našeg Grada, želimo da se 2200 puta zahvalimo svima koji su sudjelovali na bilo koji na

Pročitajte više

SP: Danas Hrvatska - Japan

Hrvatska rukometna reprezentacija danas u Münchenu od 16:30 sati protiv Japana igra drugu utakmicu na Svjetskom prvenstvu. 

Pročitajte više

Intervju ministrice Vučinović za časopis "Ženski glas"

Marija Vučinović – ministrica bez portfelja u Vladi Crne Gore

Rođena 30.1.1958. godine u Rijeci – Republika Hrvatska.

Pročitajte više

Održana izborna skupština u zagrebačkoj bratovštini Bokeljska mornarica 809

Jučer, 10. siječnja 2019. u Zagrebu je, u prostorijama Hrvatskog društva lobista, održana Izborna skupština Hrvatske bratovštine Bokeljska mornarica 809 Zagreb. Provedeni su izbori za Veliko vijeće, Nadzorni odbor i predsjednika.

Pročitajte više

TO Tivat na sajmu turizma u Beču -“Ferien 2019.”

Na vodećem turističkom sajmu na austrijskom tržištu – “Ferien 2019.” u Beču, jučer je i naš grad Tivat predstavio svoju turističku ponudu za predstojeću sezonu 2019., između više od 70 drugih destinacija.

Pročitajte više

Rukomet 2019: RASPORED i točne satnice svih utakmica Svjetskog prvenstva

Danas počinje Svjetsko prvenstvo 2019. u rukometu. Prvi put u povijesti SP se igra u dvije države. Suorganizatori smotre koja se održava od 10. do 27.

Pročitajte više

Stranice