Vijesti

Edukacijom i aktivizmom u uspješnu integraciju

U Podgorici je jučer  u organizaciji Ministarstva za ljudska i manjinska prava Crne Gore  održana jednodnevna edukacija pod nazivom  „Osnaživanje pripadnica/ka nacionalnih manjina, prvenstveno Roma i Romkinja, za bavljenje politikom“.

Pročitajte više

Promocija knjige „Lav Svetog Marka, simbol Serenissime, predstavljen u umjetnosti grada Kotora"

Promocija knjige „Lav Svetog Marka, simbol Serenissime, predstavljen u umjetnosti grada Kotora" autorice  Radojke Abramović bit će organizirana u ponedjeljak,  20. 11.,  s  početkom u 18 sati u Palači Grgurina.

Pročitajte više

Don Robert Tonsati u emisiji „Replika“

Prošlog ponedjeljka, 13. studenoga, u emisiji  Replika, na RTCG - u, pored drugih predstavnika vjerskih zajednica, sudjelovao je don Robert Tonsati, kancelar Kotorske biskupije. Tema emisije bila je Nacrt zakona o slobodi vjeroispovijedi.

Pročitajte više

Sajam suvenira i rukotvorina u subotu u Tivtu

NVO Harlekin  organizira  Sajam  suvenira i rukotvorina  u subotu, 18. 11., u  terminu  od 10  do 16h.

Pročitajte više

Kazališna predstava „Jesenja sonata“ u Tivtu

Kazališna predstava „Jesenja sonata“ rađena u koprodukciji Ateljea 212 iz Beograda i Grad Teatra Budva, bit će izvedena u Centru za kulturu Tivat u subotu,  18.11., s početkom u 20: sati, u okviru „Novembarskih dana“.

Pročitajte više

Projekt „Promocija crnogorske klapske muzike“ u Hrvatskoj

Kulturni centar Nikola Đurković Kotor  u suradnji sa Centrom za kulturu Korčula organizira gostovanje ženske klape Incato  na Korčuli 19. 11. 2017.

Pročitajte više

Promocija crnogorskih slikara u Portu Montenegru

Porto Montenegro nastavlja suradnju sa crnogorskim slikarima,  koji žele da svoje radove prikažu gostima tivatskog nautičkog naselja i superjaht marine, na način što svakog 15.

Pročitajte više

Uručene nagrade najboljima u turizmu i ugostiteljstvu u Tivtu

U hotelu „Palma“ u Tivtu jučer je održana svečanost povodom dodjele nagrada „Biramo najbolje u turizmu u ugostiteljstvu – Tivat 2017“.

Pročitajte više

Izložba skulptura Rista Stijovića u Galeriji solidarnosti

Povodom Dana Općine Kotor, OJU Muzeji - Galerija solidarnosti u suradnji s JU Muzeji i galerije Podgorice organizira IZLOŽBU SKULPTURA U BRONZI IZ LEGATA RISTA STIJOVIĆA.

Pročitajte više

Koncert ansambla "Toć" na Trgu od oružja

Povodom proslave Dana Općine Kotor JU Kulturni centar „Nikola Đurković“ organizira koncert ANSAMBLA TOĆ.

Koncert će se održati na Trgu od oružja u petak, 17. studenog, s početkom u 19 sati.

 

Pročitajte više

Otvorena izložba "Atomska bomba" u Kotoru

Butohovim plesom Bojane Popadić sinoć je u galeriji Kulturnog centra Kotor otvorena izložba  ATOMSKA BOMBA – HIROŠIMA, NAGASAKI. U ime domaćina nazočne je pozdravila Marija Bernard, v.d.  ravnateljica koto

Pročitajte više

Stranice