Vijesti

Odlaže se predavanje dr.sc. Domagoja Vidovića u Donjoj Lastvi

Zbog velikog nevremena, večerašnje predavanje dr.sc.Domagoja Vidovića, koje se trebalo održati u Domu kulture u Donjoj Lastvi se otkazuje.

Hvala na razumijevanju.

Pročitajte više

U razgovoru s prof. Majom Grgurović

Današnja gošća Dux radija je prof. Maja Grgurović, koja nas gostovanjem uvijek obraduje planovima, projektima i posvećenošću.

Pročitajte više

Dodijeljena priznanja uspješnim tivatskim sportistma

Godišnja priznanja uspješnim sportistima u 2018. godini dodijeljena  su danas  u Multimedijalnoj dvorani  Općine Tivat.

Pročitajte više

Poziv na audiciju za prijam u kazališnu sekciju mladih Hrvatskoga nacionalnog vijeća Crne Gore

Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore objavljuje audiciju za prijam novih članova kazališne sekcije koja radi u sklopu Vijeća.

Pročitajte više

Počele pripreme za predstavu „Mali pirat“

U koprodukciji Centra za kulturu Tivat i Gradskog pozorišta iz Podgorice u Tivtu su započele pripreme na realizaciji nove kazališne predstave. U pitanju je Mali pirat, kojeg je po motivima romana  Anta Staničića napisala Aleksandra Glovacki.

Pročitajte više

Počeo 43. Novembarski boćarski turnir Kalimanjca

Sinoć je otpočeo 43. Novembarski turnir Kalimanjca.

Pročitajte više

Međunarodni dan djeteta

Međunarodni dan djeteta obilježava se 20. studenoga s ciljem boljeg razumijevanja, prihvaćanja i dobrobiti sve djece. Generalna skupština UN-a je 20. studenoga 1959. godine usvojila "Deklaraciju o pravima djeteta", a 1989.

Pročitajte više

Koncert „Ona živi da se čuje…“ u Muzičkoj školi u Tivtu

Koncert „Ona živi da se čuje…“, posvećen Danu škole, održat će se 23.11., s početkom u 19 sati, u Koncertnoj dvorani Muzičke škole Tivat.

Pročitajte više

Održan koncert „Radovići svome gradu”

U prepunoj dvorani  Doma kulture “Uroš Rautović” u Radovićima, jučer  je koncertom “Radovići svome gradu”,  koji su organizirali  OŠ “Branko Brinić” i Kulturno-umjetnički centar (KUC) “Kadena” u suradnji sa Sekretarijatom za kulturu i društvene d

Pročitajte više

Svečano otvaranje kotorske koncertne sezone u crkvi Sv. Duha

Povodom proslave Dana općine  Kotor, a u suradnji s Muzičkom školom “Vida Matjan“ i  KotorArt-om „Don Brankovi dani muzike“ u utorak,  20.11.,  s početkom u 20 h u Koncertnoj dvorani - crkva Sv.

Pročitajte više

Predavanje o imenima sutra u Donjoj Lastvi

Dr. sc. Domagoj Vidović, jezikoslovac i onomastičar, će sutra, u utorak, 20. 11. 2018., s početkom u 19 sati, održati predavanje  pod naslovom ,, Pogled u antroponimiju Boke kotorske".

Pročitajte više

Stranice