Vijesti

Porto domaćin druge etape 7. Europske Match Race ture

Porto Montenegro je domaćin druge etape 7. Europske Match Race ture – velikog dvobojskog jedrenja od 22.3. do 24. 3.

Pročitajte više

Čestitka Bošnjačkom vijeću

Uvaženi gospodine Džudžević,

Pročitajte više

Općinsko natjecanje u recitiranju povodom Svjetskog dana poezije

U prepunoj dvorani Kina “Boka” u organizaciji JU Kulturni centar „Nikola Đurković" Kotor, Gradske biblioteke i čitaonice, a povodom 21. ožujka, Svjetskog dana poezije, održano je Općinsko natjecanje u recitiranju za osnovne i srednje škole.

Pročitajte više

Skup potpore Igoru Tomkiću

Savjet mladih DPS Berane organizirao je jučer u mjestu Dolac u Beranama skup potpore sugrađaninu Igoru Tomkiću, koji je nedavno brutalno pretučen u svojoj radnji.

Pročitajte više

Počinje asfaltiranje lokalnih saobraćajnica i sanacija trotoara vrijednih 600.000,00 €

Asfaltiranje lokalnih saobraćajnica i sanacija trotoara i šetališnih staza, ukupno vrijedni 600.000,00 €, počet će u narednim danima na 33 lokacije na teritorij Općine Tivat.

Pročitajte više

Posjet učenika izvorištu Plavda

Ususret Svjetskom danu voda, Sekretarijat za planiranje prostora i održivi razvoj i “Vodovod i kanalizacija” – Tivat doo, u suradnji sa OŠ “Drago Milović”, jučer su organizirali posjet izvorištu “Plavda “ i rezervoaru Pod Kuk, za učenike III.  i

Pročitajte više

Vuksanović zahvalio Juratoviću na potpori

Zastupnik Hrvatske građanske inicijative u Skupštini Crne Gore Adrijan Vuksanović boravi u višednevnom posjetu Berlinu, gdje predvodi skupštinsku delegaciju Odbora za europske integracije.

Pročitajte više

Dobra suradnja Republike Hrvatske i Crne Gore

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković nedavno je boravio u službenom  posjetu Crnoj Gori, gdje se u Kotoru i Tivtu susreo s predstavnicima hrvatske zajednice u Crnoj Gori.

Pročitajte više

Donacija Porta Montenegra kotorskom azilu

U cilju sto efikasnijeg zbrinjavanja napuštenih i izgubljenih životinja i njihovog uklanjanja s  ulice i loših uvjeta života, kompanija Adriatic Marinas financirala je kupovinu vozila Komunalnom poduzeću Kotor, koje djeluje u ovoj i Općini Tivat

Pročitajte više

Tribina „Upravljanje vodnim resursima u kontekstu standarda direktiva EU“

 Tribina na temu „Upravljanje vodnim resursima u kontekstu standarda direktiva EU“ posvećena Svjetskom danu voda, bit će upriličena u petak, 22. 3.,  u Multimedijalnoj dvorani  Općine  Tivat u 19 sati.

Pročitajte više

Akcija "Da bismo imali drvo – posadi sadnicu prvo"

Općina Tivat objavljuje javni poziv za institucije, mjesne zajednice, skupštine stanara da dostave zahtjev za uređenje zelenih površi i pridruže se akciji ”Da bismo imali drvo – posadi sadnicu prvo” Sekretarijata za planiranje prostora i održivi

Pročitajte više

Kazališna predstava „Žena koja je skuvala svog muža“ u Tivtu

 U  subotu,  23.3.,  s početkom u 20:00h , na  Maloj sceni Centra za kulturu  Tivat bit će izvedena  kazališna predstava  “Žena koja je skuvala svog muža ”, teatra Korifej iz Kolašina.

Pročitajte više

Stranice