Vijesti

Da Maja Perfiljeva dobije svoju ulicu u Tivtu

Jučer je održana XXX. sjednica Skupštine općine Tivat, na kojoj su aktivno sudjelovali i odbornici Hrvatske građanske inicijative, zajedno s dopredsjednikom Općine i predsjednikom lokalnog HGI -  ja Ilijom Janovićem. 

Pročitajte više

Otvorena izložba skulptura kiparice Marine Stoponje

U organizaciji OJU ,,Muzeji“ Kotor izložba skulptura „Duh života“ zagrebačke kiparice Marine Stoponje  otvorena je sinoć u crkvi svetog Pavla u Kotoru. Izložba je dijelom financirana sredstvima Ministarstva kulture Republike Hrvatske.

Pročitajte više

Parking na kotorskoj rivi zatvoren od 14 do 23 h u subotu

Na dan održavanja „Bokeljske noći“ glavni gradski parking na rivi neće biti u funkciji.

S obzirom da se očekuje nekoliko desetina tisuća posjetitelja, a  u cilju smanjenja gužvi apeliramo na vozače da vozila parkiraju do 20 sati.

Pročitajte više

Boćari zadovoljni testom pred planetarne smotre

Boćarska reprezentacija Crne Gore bila je sudionik  Kupa nacija, koji je tijekom vikenda održan u Beogradu. U konkurenciji s Hrvatskom, Bosnom i Hercegovinom, domaćinom Srbijom i Slovenijom, Crna Gora je zauzela peto mjesto.

Pročitajte više

Postavljen baner sa stihovima „Bokeljske noći”

Baner sa stihovima pjesme „Bokeljska noć”, s potpisom i siluetom autorice Maje Perfiljeve, postavljen je iznad kotorskih glavnih gradskih vrata u znak sjećanja na pjesnikinju, koja je na najljepši način opjevala emociju, koja prati feštu nad fešt

Pročitajte više

Koncert hrvatske rock grupe Silente

Turistička organizacija Tivat za sve ljubitelje TIVTOVANJA najavljuje večer u ritmu dobre glazbe - TIVAT ROCK’S. U nedjelju, 25. 8.,  će se na rivi Pine od 21:30h održati koncert hrvatske rock grupe Silente.

Pročitajte više

Izložba „Duh života“ u crkvi sv. Pavla u Kotoru

U organizaciji OJU ,,Muzeji“ Kotor izložba skulptura zagrebačke kiparice Marine Stoponje  bit će otvorena večeras, s početkom  u 20 sati, u crkvi svetog Pavla u Starom gradu.

Pročitajte više

„Svi na banj" u nedjelju

Humanitarno gradsko natjecanje  u plivanju štafeta pod nazivom „Svi na banj"  bit će održano na Ljetnom  bazenu u Kotoru,  25. 8. (nedjelja) od 16 sati. Prijave se primaju do četvrtka,  22. 8., na telefon 069 088 951.

Pročitajte više

Gastro noć od ribe i vina u Donjoj Lastvi

 Turistička organizacija Tivat organizira ,,Gastro noć od ribe i vina" u petak, 23.8., s početkom u 21:00h u konobi  ͈Giardino" u Donjoj Lastvi.

Pročitajte više

Priopćenje OO HGI Kotor

Na poslednjoj Sjednici Skupštine Općine Kotor usvojena je Odluka o izvođenju lokalnog javnog rada u općini Kotor za pomoć i njegu starih osoba u kući, odnosno geronto program.

Pročitajte više

Janović i Deković potpredsjednici HGI -ja

Na sjednici Središnjega odbora Hrvatske građanske inicijative, a na prijedlog predsjednika HGI- ja Adrijana Vuksanovića izabrano je novo Predsjedništvo u sastavu: Ilija Janović, Zvonimir Deković, Josip Gržetić, Blanka Radošević Marović, Ljiljana

Pročitajte više

Odlične vijesti iz Japana: Dina Levačić uspjela preplivati kanal Tsugaru

Dina Levačić uspješno je preplivala kanal Tsugaru u Japanu. Kanal se nalazi između najvećeg japanskog otoka Honshua i Hokkaida. Dinu su cijelim putem pratili visoki valovi i jak frontalni vjetar.

Pročitajte više

Stranice