Vijesti

Završeno Match Race jedriličarsko natjecanje u Portu Montenegru

Pobjednik druge etape Europskog dvobojskog jedrenja Match Race u organizaciji Porto Montenegro Jahting kluba, tijekom proteklog vikenda je francuski tim J2B sa skiperom Jean-Baptiste Bernaz-om.

Pročitajte više

Kazališna predstava „Balava“ u Tivtu

 U  srijedu,  27.3.,  s početkom u 20:00h ,povodom Međunarodnog dana kazališta, na  Maloj sceni Centra za kulturu  Tivat bit će izvedena kazališna  predstava  “BALAVA” Beo Art-a iz Beograda.

Pročitajte više

Tivćanin Ivo Deković o ribolovu

U današnjoj emisiji Sasvim običan svijet ugostili smo poznatog Tivćanina, a još poznatijeg ribara, Iva Dekovića.

Pročitajte više

„Kako rastu veliki ljudi“ za Svjetski dan kazališta u Kotoru

Povodom obilježavanja Svjetskog dana kazališta  u Kulturnom centru Nikola Đurković izvest će se predstava KAKO RASTU VELIKI LJUDI – Njegoš za djecu, u Velikoj dvorani  Kulturnog centra, u 19 sati. Predstava zasnovana na liku Petra II.

Pročitajte više

164. broj Hrvatskog glasnika

Iz tiska je izišao 164. broj  „Hrvatskog glasnika”. Između ostalog u ovom broju imate priliku pročitati  kako je obilježen blagdan sv.

Pročitajte više

Predavanje dr. sc. Vesne Čučić u Galeriji solidarnosti

Ogranak Matice hrvatske u Boki kotorskoj  OJU „Muzeji“ – Kotor organiziraju predavanje  dr. sc. Vesne Čučić , Cenzure i tema žena u XVI. st. u Dubrovniku, u Galeriji solidarnosti, palača Pima u Kotoru, četvrtak, 28.3. u 19 sati.

Pročitajte više

Dodijeljene Ruže 'A-strani' i Nives Ivanković, počasna Ruža Oliveru Mlakaru

U punoj dvorani zagrebačkog HNK, uz izravan prijenos na Prvome programu HTV-a, dodijeljene su Večernjakove ruže – medijska nagrada koja se dodjeljuje u sedam kategorija već četvrt stoljeća. 

Pročitajte više

Crna Gora je blagoslovena vodnim resursima

„Tivat mora da, poštujući principe održivosti, iskoristi bogate prirodne resurse stavljajući ih u funkciju realizovanja razvojnih projekata u cilju bržeg ekonomskog  razvoja opštine i cijele države.

Pročitajte više

Kineski kroz igru

 JU Kulturni centar ,,Nikola Đurković'', Gradska biblioteka i čitaonica Kotor i NVO ,,Udruženje za promociju sinologije Kotor'' organizira ciklus od 4 edukativno-kreativne radionice Kineski kroz igru, koje će se održavati svake srijede od 27. 3.

Pročitajte više

Otvaranje izložbe “Stećci Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore” u Narodnom muzeju u Čačku

U Galeriji Narodnog muzeja Čačak, 21. 3. 2019. godine, otvorena je izložba OJU „Muzeji“ Kotor pod nazivom „Stećci Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore“, financirana sredstvima Ministarstva kulture i informiranja Republike Srbije.

Pročitajte više

Predstava “Krivica” u Kotoru

Kazališna predstava “Krivica” kolašinskog “Korifej teatra” bit će izvedena u Velikoj dvorani Kulturnog centra “Nikola Đurković” Kotor u utorak, 26. ožujka, od 20 sati.

Pročitajte više

Porto domaćin druge etape 7. Europske Match Race ture

Porto Montenegro je domaćin druge etape 7. Europske Match Race ture – velikog dvobojskog jedrenja od 22.3. do 24. 3.

Pročitajte više

Stranice