Ultrapopularne ljetne igre City Games na Pinama okupile brojnu publiku

Time to read
1 minute
Read so far

Srijeda, 03. srpnja 2019. - 8:13
Autor: 

City Games 2019., popularne ljetne igre, održane su na gradskoj Rivi Pine u Tivtu u prisustvu brojnih navijača, turista i drugih posjetitelja.  

Pred brojnom publikom svoje snage i umijeće je odmjerilo sedam ekipa i to: Tivat -  Jadran, „Jedva se skupismo“, „Galioti“, „Meštri sa Pina“, „Vikinzi“, „Početnici“ i „Leteći šugamani“.

Trijumf su ostvarili tivatski „Galioti“ i to sa 57 osvojenih poena.

Drugo mjesto zauzeli su „Leteći šugamani“ (50 poena), dok su treći bili Vikinzi (32). Na četvrtoj poziciji našli su se „Meštri sa Pina“, peti su bili „Jedva se skupismo“, šesti „Početnici“,  a sedmo mjesto zauzela je ekipa „Tivat – Jadran“.

Igre u Tivtu organizirane su u suradnji Sekretarijata za mlade, sport i socijalna pitanja Općine Tivat i agencije Adria Events.

Odlična atmosfera među natjecateljima potvrdila je još jednom da je važno zabaviti se, a ne pobijediti. Ekipe su bile sastavljene od po četiri muška i po dva ženska člana i natjecale su se u novim izazovnim  igrama: Vino, leteći vaterpolo, morska košarka, trka karićima i veslo.

Nagrade najuspješnijima dodijelili su Predrag Gajić, direktor Brand new Tivat i Gabrijela Glavočić, direktorica Turističke organizacije Tivat – za treće i drugo mjesto,  dok je najboljoj ekipi, zlatno odličje, dodijelila sekretarka za mlade, sport i socijalna pitanja Općine  Tivat mr. Darka Ognjanović.

Za suradnju u organizaciji Općina Tivat iskazuje zahvalnost: Turističkoj organizaciji Tivat, Brand New Tivat, Komunalnom poduzeću Tivat, DOO Parking Servis Tivat, Upravi za inspekcijske poslove Crne Gore - Tržišna inspekcija Tivat, Ministarstvu unutarnjih  poslova – Odjeljenje bezbjednosti Tivat, Općinskoj Službi zaštite i spašavanja, Domu zdravlja Tivat, Lučkoj Kapetaniji, Doo Morskom dobru, kapetanu Rajku Čavoru i posadi broda “Katica”  kao i kompaniji Securitas.

Nakon završetka igara, na gradskoj Rivi Pine održan je koncert beogradske grupe Iskaz.