City Games u Tivtu dobile nove finaliste

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 05. srpnja 2016. - 10:17
Autor: 

Pred punim tribinama na prekrasnoj gradskoj rivi jučer je u Tivtu održan drugi polufinalni susret sportsko - zabavnih igara City Games,  koje su organizirali Općina Tivat te agencija Adria events iz Rijeke.

Sjajnih šest ekipa ostavilo je gledatelje bez daha fantastičnom igrom u svih 6 disciplina: letećem vaterpolu, košarci, konopu, spašavanju turistkinje, te uvijek urnebesnoj utrci magaraca.

Mjesto u crnogorskom finalu koje će se 7. 7., održati u Podgorici izborili su Galioti iz Tivta, koji su završili s visokih 60 bodova. Galioti su već jednom branili boje Crne Gore, na međunarodnom finalu 2014. godine, a sada su na dobrom putu da ponove taj uspjeh. S njima u Podgoricu putuje i drugoplasirana ekipa Jedriličarski klub Delfin, koja je osvojila 46 bodova. Najdramatičnija bila je borba za treće mjesto.

Da pobjeda ipak nije najvažnija, potvrdio nam je član ekipe Fortunela, poznati košarkaš Goran Vuković dodavši kako su se na City Games prijavili prvenstveno zbog druženja i dobre zabave.

City Games groznica iz Tivta se seli u Podgoricu. Pobjednik iz Podgorice  predstavljat će Crnu Goru na velikom međunarodnom polufinalu u Biogradu na Moru gdje će se boriti s ekipama iz  još 11 europskih zemalja.