Lovćen u derbiju kola pobijedio Partizan u Tivtu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Nedjelja, 22. listopada 2017. - 9:33
Autor: 

U velikom derbiju šampionata Crne Gore u rukometu, Lovćen je kao gost poslije sjajne partije slavio protiv Partizana s 26:24. Podsjećanja radi Partizan je aktualni šampiona, a Lovćen je prošle sezone osvojio Kup Crne Gore. Tivćani i Cetinjani će se i ove sezone boriti za trofeje. Meč u Tivtu nije bio pitanje trofeja, ali je jasno da je Lovćen stekao značajnu psihološku prednost pred nastavak sezone.

Derbi je u potpunosti opravdao očekivanja. Ljubitelji rukometa gledali su sjajan duel u kojem je oslabljena ekipa Lovćena bez braće Krivokapić prikazala bolju partiju od Partizana u prvom poluvremenu.

Cetinjani su stigli do prve pobjede u sezoni, do prve pobjede u duelu klubova, koji će se ove sezone boriti za trofeje u domaćem šampionatu. Stekli su psihološku prednost,  a igrači Partizana lekciju koju treba da nauče kako bi uzvratili udarac.

Na kraju utakmice, rukometaši i stručni štab Partizana su imali mnogo zamjerki na suđenje.

PARTIZAN 1949 – LOVĆEN 24:27 (10:13)

Sudije: Ražnjatović, Pavićević.

PARTIZAN:  Sinđić, Pleskonjić, Božović, Samardžić 2, Peruničić 7, Perišić, Čule, Jokanović, Blečić, Knežević, N. Drakulović 8, V. Drakulović 1, Lasica, Kaluđerović 2.

LOVĆEN: Mihajlović 1, Bjelica, Pajaković, Jauković 7, Lakičević, Kaluđerović 6, Matović, Borozan, Drašković 3, Perović 2, Latković 7, Abramović 1, Ašanin, Tomanović, Damjanović.