Festival hrane i vina

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 26. lipnja 2014. - 10:40
Autor: 

Festival hrane i vina, pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, bit će održan od 27. do 29. lipnja na različitim gastro lokacijama u Porto Montenegru.

Festival će početi u petak u 20 sati salonom vina "SuperWine" u prostorijama Lido kompleksa, u organizaciji koncept radnje "Supermarket" i magazina "Wine Style". Salon vina "SuperWine" okupit će najprestižnije europske vinarije, te će svi posjetitelji imati prilike degustirati proizvode vinskih podruma.

U okviru Festivala, u ponudi restorana će biti različitih pogodnosti, a bit će organizirana i Pijaca domaćih crnogorskih proizvoda, koja će se biti održana tijekom vikenda, 28. i 29 . lipnja, od 9 do 12 sati i od 17 do 20 sati na glavnoj promenadi u Porto Montenegru. Posjetitelji će imati priliku degustirati organske autohtone proizvode iz crnogorskih krajeva: tamnu čokoladu i orah porodice Martinović, kandiranom voću porodice Damjanović, specijalitetima Olcinium Oil-a iz Valdanosa i mnoge druge.

U zabavnom dijelu programa 28. lipnja (subota) na promenadi u Porto Montenegru nastupit će violinistikinja Dina Desančić, uz pratnju harmonike, s početkom u 19 sati. U isto vrijeme u nedjelju 29. lipnja nastupit će "Atlas" bend. Za nedjelju je planirana i prezentacija dobrotske čipke u konceotualnoj radnji AM/PM od 17 sati.