PUROBEACH ODLAZI IZ PORTA

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 25. ožujka 2014. - 9:53
Autor: 

Porto Montenegro je raskinuo ugovor sa prestižnim hotelskim lancem Puro iako je sa njima potpisao dugoročni poslovni angažman.
„Razlog raskidanja ugovora sa Purobeachem, kome je atraktivni bazen u Porto Montenegro je otvaranje Regent hotela", piše Blic Crna Gora.
Naime, luksuznom kondo hotelu, koji će početkom kolovoza primiti prve goste, neophodan je bazen da bi upotpunio ponudu, pa je Purobeach ispao iz kombinacije iako je prošlog ljeta na ovom bazenu ugostio čak 45.000 gostiju.

Na sastanku predstavnika grupe Purobeach i predstavnika Porto Montenegra dogovoreno je da od ovog ljeta menadžment bazena Lido ponovo preuzme kompanija Adriatic Marinas.
Oliver Korlet generalni direktor kompanije Adriatic Marinas, koja rukovodi projektom Porto Montenegro najavio je da će kompanija nastaviti komunikaciju sa Puro grupom.
„Bili smo zainteresirani da u budućnosto ponovo razmotrimo mogućnost suradnje sa Puro grupom, ali smo došli do zajedničkog rješenja da u ovoj sezoni rukovođenje bazenom i klubom Lido preuzme Porto Montenegro", kazao je Korlet i naglasio da će i tokom ove sezone garantovati izuzetnu uslugu.