Porto Montenegro na sajmu luksuza u Londonu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 08. travnja 2015. - 11:11
Autor: 

 

Prvi internacionalni sajam London Yacht, Jet and Prestige Car Show, na kojem kompanija Adriatic Marinas predstavlja tivatsku marinu za superjahte i luksuzno nautičko naselje Porto Montenegro, počeo je danas, 8. travnja, i trajat će do petka, 10. travnja.

 London Yacht, Jet and Prestige Car Show zamišljen je kao nova manifestacija za svjetske financijske oligarhe i najimućniju klijentelu koju zanima luksuz. Probrana imena iz svijeta jahting industrije, avioindustrije koja proizvodi luksuzne biznis i privatne avione i helikoptere, te najprestižnija imena proizvođača brzih automobila, bit će izlagači u centru britanske prijestonice i jednom od najvećih centara svjetskog biznisa.

 U vrlo uskom prestižnom krugu izlagača, kompanija Adriatic Marinas će biti fokusirana na prezentaciju kapaciteta marine za superjahte, ali i nautičkog naselja sa svim sadržajima Regent hotela, luksuznih rezidencija, bazena Lido i lifestyle događaja, zbog kojeg će Porto Montenegro i ovog ljeta nositi epitet omiljenog sidrišta za superjahte i mjesta okupljanja svjetskog džet-seta.

 Velika Britanija je stabilno tržište, a biznismeni iz cijelog svijeta koji posluju u britanskoj prestonici prisustvovaće ovoj manifestaciji, koja predstavlja kombinaciju nautičkog šoua i sajma automobila. Već prvog dana sajma interesovanje posjetilaca za tivatsku marinu je veliko, a potencijalni klijenti su fokusirani na benefite marine i luksuzne rezidencije, kao i Crnu Goru kao destinaciju uopšte – poručuje tim kompanije Adriatic Marinas koji je trenutno u Londonu.