BUDVA - OTVOREN SAJAM AUTOMOBILA

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 09. listopada 2013. - 17:05
Autor: 

Na Jadranskom sajmu u Budvi, danas je svečano otvoren 16. Sajam automobila.
Prisutne goste, u ime Jadranskog sajma, pozdravio je Rajko Bujković, izvršni direktor, a Sajam je otvorila Mirel Radić Ljubisavljević, pomoćnik ministra saobraćaja i pomorstva Crne Gore, koja je tom prilikom izjavila:

Zadovoljstvo nam je što je Sajam ponovo uspio okupiti veliki broj izlagača na jednom mjestu, koji će posjetiocima u narednim danima biti u mogućnosti predstaviti premijerna izdanja i novitete poznatih svjetskih brendova čiji su zastupnici.
Raduje velika raznovrsnost i kvalitet ponude, ne samo izlagača odnosno njihovih zastupnika iz svijeta automobilske industrije i motocikala, već i prisustvo lizing kompanija i osiguravajućih kuća koje će prezentovati svoje usluge koje za cilj imaju omogućiti potencijalnim kupcim nabavku vozila po najpovoljnijim uslovima. Ovo je vrlo značajno ako uzmemo u obzir da još uvijek automobilska industrija posluje otežano u uslovima ekonomske krize.
Ako uzmemo u obzir važnost održavanja vozila u cilju njihove bezbijedne upotrebe u saobraćaju, evidentno je da je Sajam okupio i najvažnije zastupnike ovog pratećeg segmenta auto industrije – oprema za tehničke preglede vozila, oprema za automobile, pneumatici, maziva.
Programski dio Sajma imaće obilježja edukativnog karaktera, predavanjima iz oblasti bezbijednosti saobraćaja, ali i zabavnog karaktera – dodjele nagrada za najbolje izložene modele automobila u različitim kategorijama, kao i nagradna igra za posjetioce, kazala je Radić Ljubisavljević.
16. Sajam automobila biće otvoren do nedjelje, 13.listopada a radno vrijeme za posjetioce je od 10 do 19 sati.