Najnovijie

Izložba „Bokeljska mornarica Kotor – 1210 godina“ u Porto Montenegru

Izložba „Bokeljska mornarica Kotor – 1210 godina istorije, duhovnosti i kulture“, bit će otvorena u srijedu, 20. studenog, u Zbirci pomorskog nasljeđa, u 18 sati.

Pročitajte više

KotorArt Don Brankovi dani muzike 2020.: U slavu Betovena i europskih vrijednosti

KotorArt Don Brankovi dani muzike naredne godine planiraju obilježavanje velikog datuma u povijesti glazbe Europe i svijeta: 250 godina rođenja jednog od najvećih glazbenih genija, Ludviga van Betovena. Niz programa, festival će potpuno po

Pročitajte više

Održana multimedijalna večer u Gornjoj Lastvi

U okviru „Novembarskih dana“, sinoć je KZU Napredak Gornja Lastva organiziralo multimedijalnu večer u Domu kulture „Ilija Marković“ u Gornjoj Lastvi.

Pročitajte više

Održana regata "Dan Kotora"

Minulog vikenda u Kotoru je održana regata “Dan Kotora”, koju je organizirao Jedriličarski klub Lahor povodom proslave dana oslobođenja grada. Tijekom dva dana natjecanja odjedrene su tri regate po umjerenom jugu.

Pročitajte više

Izložba fotografija i promocija filma u Pomorskom muzeju u Kotoru

Pomorski fakultet Kotor, JU Pomorski muzej Crne Gore – Kotor i Mornarica vojske Crne Gore organiziraju otvaranje izložbe fotografija i promociju filma, posvećenih plovidbama studenata Pomorskog fakulteta Kotor na ŠB Jadran, autora Stevana Kordića

Pročitajte više

Kristina Miljenović - Gitara najveća ljubav

Kristina Miljenović, više nagrađivana gitaristica iz Kotora, nastupila je u dvorani DODEST "BUDO TOMOVIĆ" 15. 11. u projektu "FATALNA ŽENA", autora Jelene Govedarice, uz potporu Udruženja preduzetnica CG.

Pročitajte više

Uspjeh BK Kalimanjac u Budvi

Ekipa Boćarskog kluba Kalimanjac iz Tivta na održanom Međunarodnom turniru povodom Dana Općine Budva, osvojila je prvo mjesto.

Pročitajte više

Mini rukomet, veliki spektakl u Tivtu

Turnir u mini rukometu koji je sjajno organiziran u Tivtu, opravdao je očekivanja ljubitelja rukometa, privukao veliku pozornost gledatelja i javnosti, a donio ogromnu radost i veliko iskustvo za dječake i djevojčice koji su sudjelovali.

Pročitajte više

Stranice