Koncert četvrte generacije maturanata Muzičke škole Tivat

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 08. lipnja 2019. - 8:23
Autor: 

Koncert četvrte generacije maturanata Muzičke škole Tivat pod nazivom  „Oni sviraju…N…A…LJ..K…S…D“,  održat će se 10.6., s početkom u 12 sati. Na koncertu će se pored pozdravne riječi ravnateljice i  razrednog starješine odjeljenja  IV. m,  odjeljenja Brajak Iva, čuti i po jedna glazbena  numera, koju će izvesti maturanti.

Ovo je generacija, koja je od početka svog školovanja Muzičkoj školi Tivat donijela oko 60 – ak nagrada, s državnih i međunarodnih natjecanja, kao i generacija  koja je ostavila svoj pečat u svakom značajnijem projektu ove Škole.

Značajno je istaći da su učenice Sofia Sindik Bubanja i Ksenija Franeta dobitnice diplome „ LUČA“, kao i da je Sofia završila dvije srednje škole s odličnim uspjehom SMŠ „ Mladost“ Tivat i Muzičku školu Tivat.

„Ponosni na još jednu malu ali dobru generaciju instrumentalista, Muzička škola Tivat će se ovim Koncertom oprostiti od njih, ističući da svi nastavljaju svoje obrazovanje na muzičkim akademijama kako u zemlji tako i u inostranstvu“ – poručuju iz Škole.