Veliko zanimanje za sajam sezonskog zapošljavanja u Portu Montenegru

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 23. travnja 2016. - 9:27
Autor: 

Na Mini sajmu sezonskog zapošljavanja – Danu otvorenih vrata u Porto Montenegru predstavnici kompanije Adriatic Marinas i hotela Regent Porto Montenegro obavili su ukupno 362 intervjua s kandidatima.

Posjećenost je premašila prošlogodišnji rekord, a svi koji su nazočili Sajmu sezonskog zapošljavanja imali su priliku da razgovaraju s predstavnicima kompanije za pozicije sektora marine, izgradnje, prodaje, tehničke podrške i održavanja, domaćinstva, maloprodaje, FOH sektora, bazena Lido i Regent hotela, te da sebe kroz direktnu konverzaciju predstave na najbolji mogući način. Posao u Porto Montenegru tijekom ljetnjih mjeseci pronaći će oko 150 sezonaca.

Prema evidenciji predstavnika kompanije, najviše kandidata pohađa Srednju Mješovitu školu Mladost iz Tivta ili su studenti Fakulteta za mediteranske poslovne studije, i zainteresiranisu za sezonske poslove koji su u okviru njihovog obrazovnog profila, ali odazvao se i veliki je broj kandidata koji su studenti Fakulteta za turizam u Kotoru, studenti podgoričkog Univerziteta.

Od kandidata se očekivalo da posjeduju dobro znanje engleskog jezika, komunikativnost i sposobnost rada u djelatnostima koje su predmet njihovog zanimanja.