Sajam sezonskog zapošljavanja u Portu Montenegru

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 03. travnja 2018. - 9:12
Autor: 

Porto Montenegro organizira sedmi Dan otvorenih vrata - mini sajam sezonskog zapošljavanja, u petak, 13. 4., u prostorijama Porto Montenegro Jahting Kluba (nekadašnji Dom vojske), od 10:00 do 16:00 sati.

Porto Montenegro i hotel Regent traže preko 200 sezonskih radnika, a Dan otvorenih vrata je namijenjen svima koji žele da budu dio tima koji radi na projektu na radnim pozicijama: u sektoru hrane i pića, marine, tehničke službe, recepcije, prodaje u buticima, spa. Od kandidata se očekuje da sa sobom ponesu tiskanu  biografiju na engleskom jeziku u nekoliko primjeraka.

„Ovo je prilika za sve one koji žele da sezonu provedu radno u luksuznom ambijentu i internacionalnom okruženju, a pritom stiču radne navike i praktična znanja od vrhunskih profesionalaca“, istakla je menadžerica za ljudske resurse u kompaniji Adriatic Marinas Sandra Kapičić.

„Tražimo iskustvo, tehnička znanja i vještine, znanje stranih jezika, međutim često će presuditi pozitivan stav, ljubav I strast prema hotelskoj profesiji i radu s ljudima, komunikacione sposobnosti ili, jednostavno, lijepi maniri. Rado dajemo priliku motivisanim ljudima koji su spremni da grade karijeru od samog početka i uče od profesionalaca, po svjetskim standardima,  a ipak kod kuće“, kazala je Žana Zeković, menadžerica za ljudske resurse hotela Regent.