Veliko zanimanje za rad u novom brodogradilištu u Bijeloj

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 22. travnja 2019. - 9:08
Autor: 

Preko 350 kandidata je izrazilo zanimanje rad u za sektoru brodogradnje i remonta jahti u brodogradilištu u Bijeloj - na Danima otvorenih vrata u Bijeloj i Tivtu članovi rukovodećeg tima predstavili su kandidatima viziju projekta, planove, ali i čuli očekivanja potencijalnih suradnika na tržištu rada u Crnoj Gori u ovom sektoru.

Predstavnici obje kompanije Damen-a i Porto Montenegro, zadovoljni su brojem zainteresiranih kandidata, ali i njihovim znanjem u domenu brodogradnje, jahting industrije i usluge. Tivat i Bijela imaju sjajne ljudske resurse u ovom sektoru, a s ovim projektom regija će opet pružati priznate usluge ove vrste čitavom međunarodnom pomorskom tržištu, istakao je Eel Kant, predstavnik kompanije Damen.

Kompanije regrutiraju širok spektar kvalificiranih radnika: radnike za farbanje jahti, mehaničare, cjevarske radnike, inženjere za servisiranje motora, stolare, elektroničare, inženjere održavanja, specijaliste za dokovanja i transport, supervizore (po disciplinama), metalske radnike, ali ostaju otvorene i za upoznavanje kandidata drugih profesionalnih zanimanja.