TO Tivat - 24/7 aktivna web kamera

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 30. ožujka 2023. - 10:29
Autor: 

Turistička organizacija Općine  Tivat je u sklopu zajedničkog projekta s Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore i kompanijom Web Garden Group iz Mađarske, kao i uz pomoć tehničke podrške Digital Solutions Montenegro kompanije iz Tivta, postavila kameru koja će biti aktivna 24/7. Tivat.Webcam je dostupan na web portalu  Turističke organizacije Tivat https://tivat.travel/webcam/.

Kamera je pozicionirana na ulazu u Porto Montenegro prikazujući snimak Rive Pine,  koja je ujedno i najviše frekventna zona grada. Kamere omogućavaju praćenje prometa u gradu bez mogućnosti prepoznavanja lica prolaznika ili povrede privatnosti osoba koje se nalaze na snimku.

TO Tivat se uključila u ovaj projekt, kako bi turistima omogućila dodatni video sadržaj u cilju formiranja kompletne slike o Tivtu.

“Video snimak u realnom vremenu inspiriše turiste da razmotre određenu destinaciju za svoj sljedeći odmor, dok ujedno omogućava da održavamo vezu sa onim gostima koji su nas već posjetili i na ovaj način se mogu virtuelno vratiti destinaciji” – priopćili su iz Turističke organizacije Tivat.