Regent na Adria Hotel Forumu u Zagrebu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 11. veljače 2016. - 12:23
Autor: 

Direktor prodaje i marketinga hotela Regent Porto Montenegro, gospodin Roko Palmic sudjeluje na Adria Hotel Forumu – međunarodnoj hotelsko-investicionoj konferenciji koja se 10. i 11. veljače održava u Zagrebu. Spomenuta konferencija, jedina ove vrste u regiji, okuplja vodeće hotelske lance, hotelijere, predstavnike lokalnih samouprava, državnih tijela i stručnjake iz područja investicija u hotelsku industriju, s ciljem razmjene održivih ideja i projekata koji unapređuju razvoj zajednice.

Ovogodišnji Adria Hotel Forum se između ostalog bavi analizom sadašnjeg stanja u turizmu, ali donosi i neke zanimljive naslove panel diskusija koji se odnose na sutrašnjicu turizma i investicija na Jadranu. Samo neke od aktualnih tema bit će: “Mogućnosti ulaganja u Crnu Goru”, “Plan razvoja regije”, “Mogućnosti i izazovi kada su u pitanju gradski hoteli, turistički rizorti i luksuzni hoteli i kampovi”.

“Adria Hotel Forum je izuzetna prilika da nosioci javnih funkcija i subjekti turističke privrede razmjene ideje o izazovima sa kojima se susreću, planovima i eventualnoj saradnji na nivou cjelokupne regije”, naglasio je ovom prilikom Roko Palmic, koji je sudjelovao  na panel diskusiji o rizortima vođenu od strane Takuya Aoyama iz kompanije Hyatt International.