Program manifestacije "Od Božića do Božića"

Time to read
1 minute
Read so far

Petak, 08. prosinca 2017. - 10:08
Autor: 

Manifestacija "Od Božića do Božića" počet će u subotu, 23. prosinca, novogodišnjim koncertom Gradske muzike Kotor, koji će biti održan u Kulturnom centru "Nikola Đurković“, s početkom u 20 sati.

U nedjelju, 24. prosinca, na vratima Grada, bit će služene priganice, s početkom u 10 sati. Novogodišnji dječji bazar ispred glavnih gradskih vrata bit će održan u srijedu, 27. prosinca, u 10 sati. Koncert dua Bulatović i Nikčević u crkvi svetog Antuna bit će održan istog dana u 19 sati.

U petak, 29. prosinca, bit će priređen Novogodišnji koncert učenika Muzičke škole "Vida Matjan" u Crkvi Svetog Duha od 19 sati. Amy's House Tribute Band priredit će koncert na Pjaci od muzeja, s početkom u 21 sat.U subotu, 30. prosinca, na Trgu od oružja očekuje vas humanitarna tombola s početkom u 9 sati i 30 minuta. Koncert klasične glazbe "Na lijepom plavom Jadranu" na Trgu od oružja bit će istog dana u 12 sati. Novogodišnji koncert Massima Savića u organizaciji kotorskog Centra za kulturu bit će održan na Trgu od oružja, od 22 sata.Istog dana, u okviru dočeka dječje Nove godine, planirana je posjeta Djeda Mraza i vilenjaka porodilištu i dječjem odjeljenju Opće bolnice Kotor u 13 sati.

Centralna manifestacija pod nazivom "Čekajući Djeda Mraza" na Trgu od oružja počet će u 16 sati. Na programu će još biti i koncert dječjeg hora Muzičke škole „Vida Matjan", interaktivna dječja predstava, a bit će podijeljeni i novogodišnji paketići.

Koncert klape „Šufit" na Pjaci od muzeja je u utorak, 2. siječnja, s početkom u 20 sati. Četvrtog siječnja Božićni koncert Srpskog pjevačkog društva „Jedinstvo" održat ć se u crkvi svetog Nikole od 18 sati.

Na Pjaci od muzeja u petak (5. siječnja) vas očekuje humanitarna večer posvećena kotorskom oriđinalu Tonćiju Praciju, uz koncert benda „Inspiracija" na Pjaci od muzeja od 20 sati.

Na glavnim gradskim vratima u subotu, 6. siječnja, od 10 sati bit će služene priganice.

U ponedjeljak, 8. siječnja, na Trgu od oružja bit će priređena papalada ala maka, kao i koncert benda „The grupa" od 18 sati. Ovim programom bit će završena manifestacija „Od Božića do Božića".

Organizator je NVU "Karampana", suorganizator Turistička organizacija Kotora, pokrovitelj Općina Kotor, a medijski sponzor je Radio Kotor.