Prčanj - besplatna radionica crtanja

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Nedjelja, 30. lipnja 2024. - 10:31
Autor: 

U Radionici Starog Mačka se uči kako se crtaju stripovi, karikature, ilustracije.... Ona će se održavati održava u prostorijama Samostanskog kompleksa svetog Nikole ( Prčanj) svakog utorka tijekom ljeta od 11:00 do 12:30. Prvi termin je zakazan za 2. 7. 2024.

„Besplatna je, namijenjena svim uzrastima i moguće se priključiti bilo kada. Od materijala za crtanje dovoljno je donijeti školski pribor (olovke, gumice, drvene bojice, flomastere) i svesku bez linija ili blok za crtanje. Za upis ili konsultacije je najbolje doći lično u pomenutom terminu.
Osnove nastavnog programa su upoznavanje s elementima nastajanja ilustracije i stripa, kao što su scenario (dramaturgija), crtež, kadriranje, montaža, kostimografija, studija i kreiranje likova, scenografija, dizajn, anatomija, storibord, kroki crtež, ilustracija, tehnike, materijali za rad, kao i teorija i historija“.

Projekt organiziraju i podržavaju Turistička organizacija, Mjesna zajednica Muo i Samostanski kompleks svetog Nikole. Predavač na radionici je strip autor Simon Vučković.

Svi koji vole da crtaju i imaju želju da uče kako se to radi su dobrodošli!