Porto Montenegro na Family Office Forumu u Dubaiju

Time to read
1 minute
Read so far

Četvrtak, 18. veljače 2016. - 11:34
Autor: 

Kompanija Adriatic Marinas predstavila je svoj projekt marine za superjahte i luksuznog nautičkog naselja Porto Montenegro na Family Office Forum-u u Dubaiju, koji je održan 16. i 17. veljače. Forum je okupio preko 50 poslovnih sudionika, a organizator ovog događaja je agencija Prestel&Partner, prepoznata od strane mnogih svjetskih kompanija kao udruženje lidera u biznisu različitih luksuznih djelatnosti, a koji će tijekom ove godine organizirati slične skupove u Visbadenu, Londonu i Cirihu.

Forum je osmišljen da kroz unaprijed organizirane sastanke, predstavnici kompanija diskutiraju o tržišnim utakmicama iz različitih domena, poslovanju u međunarodnom kontekstu, investicionim prilikama i kako se nositi s njima.

Ovaj forumski nastup je bio odlična komunikaciona platforma za još jedno predstavljanje kapaciteta marine i nautičke usluge u Porto Montenegru na Bliskom istoku, ali i novih rezidencijalno-stambenih kapaciteta nautičkog naselja. Ostvarili smo brojne poslovne kontakte koji nam omogućavaju umrežavanje sa različitim privrednim subjektima, ali i bližu analizu UAE tržišta, istakla je marketing menadžerica za rezidencije u nautičkom naselju Porto Montenegro, Milena Bojanić.

Ovo je samo jedan od poslovnih susreta s predstavnicima UAE – već početkom ožujka, kompanija Adriatic Marinas predstaviće se na prestižnom nautičkom događaju Dubai International Boat Show-u, koji okuplja klijente visoke platežne moći iz Bahreina, Kuvajta, Katara, Saudijske Arabije i Ujedinjenih Arapskih Emirata. Ovaj podatak potvrđuje porast značaja Bliskog istoka u internacionalnoj industriji luksuza i lifestyle događaja, a samim tim  predstavlja novo izazovno tržište za Porto Montenegro, rekao je Billy Canelas (Bili Kanjeljas), menadžer za razvoj biznisa u marini Porto Montenegro.