Pine u boji radosti - Pine u bijelom

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 20. srpnja 2015. - 10:33
Autor: 

Još jedna uspješna manifestacija Turističke organizacije Tivat. Ljeto dobrog ukusa u novoj dimenziji 'Pine u bijelom'. Fantastični okusi mediteranske kuhinje, neodoljiv okus vina Kutjevo, zvuci najljepše glazbe začinjeni plesom najmlađih mališana i sve to u bijeloj boji.  "Velika nam je čast bila organizirati ovako jednu lijepu manifestaciju. Sve je krenulo od gastro večeri, pa preko dana kada je hotel Pine renoviran i sve to uz simboliku bijelih Pina i tradicije koja se u svijetu njeguje već 25 godina  i koja je stigla je pravo u naš grad" navode organizatori.

Grupica mladih ljudi u Parizu je došla na ideju da otpočne večeri u bijelom, ta se tradicija nastavila, i danas se odvija u 50 zemalja, a dio ove lijepe manifestacije nakon Pariza, Barija, New Yorka, Majamija postao je i Tivat.

Turisti i građani Tivta su pokazali veliko zadovoljstvo, gotovo je bilo nemoguće skinuti im osmjeh s lica i oduzeti fotoaparate koji su stalno blicali sve detalje koji su krasili ovu noć. Turistička organizacija Tivta je osim bijelog dress koda napravila i malo iznenadjenje s bijelim šeširima, kao i bijeli vozić koji je podržao vesele note klape Jadran i Nade Baldic i Poly i Mare Blue, kao i stihove naše poznate umjetnice Maje Perfiljeve.

"S velikim zadovoljstvom  posjetitelja ove večeri koje nama pričinjava još veće, u pozitivnom svjetlu nastavljamo narednu sedmicu dalje, sa dočekom gostiju na trajektu, Rock koncertom, i velikom koncertom Petra Grasa" priopćili su iz TO Tivat.