Omladinski servis Kotor - aktivnosti povodom Drugog festivala mentalnog zdravlja

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 09. listopada 2024. - 12:33
Autor: 

Omladinski servis Kotor sudionik je Drugog festivala mentalnog zdravlja, koji Institut za javno zdravlje organizira u suradnji s Kliničkim centrom Crne Gore. U periodu od 10.10. do 20. 10., koliko Festival traje, bit će organizirane tri aktivnosti za mlade u Omladinskom servisu Kotor.

Prva aktivnost predstavlja interaktivnu filmsku projekciju pod nazivom "Mentalno zdravlje - odnos prema prošlosti, sadašnjosti i budućnosti iz ugla Džokera", koja će se održati u Omladinskom servisu 11. 10., s početkom u 18 sati. Predavanje s diskusijom "Uticaj ekonomske krize na mentalno zdravlje", bit će održano 15. 10., u 19 h, dok je radionica za mlade "Razvojne promjene i mentalno zdravlje - kako se suočiti sa životnim preprekama" predviđena za 18. 10., s početkom u 18.30 h. Aktivnosti će voditi MSc Psihologije, Aleksandra Terek, dok će predavanje o utjecaju ekonomske krize održati zajedno sa BSc Ekonomije Neđeljkom Radonjić.

Svi zainteresirani mladi mogu prijaviti sudjelovanje u ovim aktivnostima, putem mail adrese: omladinskiserviskotor@gmail.com .

Festival mentalnog zdravlja u Crnoj Gori organiziran je prvi put 2023. godine, u suradnji s Institutom za javno zdravlje Vojvodine. Ovogodišnja tema ispituje povezanost mentalnog zdravlja s promjenama u društvu, dok program Drugog festivala mentalnog zdravlja u Crnoj Gori, možete vidjeti na sljedećem linku: https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/web.repository/ijzcg-media/files/1...