Održan Godišnji koncert dječjih grupa FA "Nikola Đurković" iz Kotora

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 19. prosinca 2023. - 17:54
Autor: 

Sinoć je u prepunoj dvorani CZK – a Tivat održan Godišnji koncert dječjih grupa Folklornog ansambla "Nikola Đurković" iz Kotora.U kvalitetnom, osmišljenom i bogatom programu, na sceni je sudjelovalo preko 200 mladih folkloraša ovog ansambla, koji su prikazali dio svojih postignuća, kao i veliko bogatstvo narodnih nošnji koje posjeduje ovaj ansambl. Tijekom programa, koji su sjajno vodili Antonio Grgurević i Jelena Radonjić, spomenute su brojne aktivnosti i prikazani segmenti rada iz prethodnog perioda.

"Brojne pozitivne reakcije prisutnih, kao i roditelja nas obavezuju na još bolji i kvalitetniji rad u narednom periodu. Mi samo možemo obećati da ćemo se još više potruditi, a konstantan rast broja članova i sve veća podrška lokalne zajednice su pokazatelji da smo na dobrom putu. U narednoj godine, očekuju nas velika iskušenja, realizacije brojnih, već prepoznatih aktivnosti, kao i početak rada na novim projektima. Imamo dobar tim ljudi, imamo volju i kvalitetne saradnike - ne bojimo se da će u narednoj godini sve biti dodatno unapređeno, ali vrijeme je pred nama!"- riječi su direktora Ansambla prof.Predraga Šušića.
Do Nove godine "Đurkovići" pripremaju, sada već tradicionalnu dodjelu novogodišnjih paketića za najmlađe članove, kao i Novogodišnju lutriju za članove ansambla s brojnim nagradama.