Komedija “Mogu li Vam pomoći?” gostuje u Kotoru

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 24. kolovoza 2021. - 8:24
Autor: 

Predstava “Mogu li Vam pomoći..?” Studentskog teatra iz Podgorice  bit će izvedena u Atriju kotorskog Kulturnog centra “Nikola Đurković” u petak,  27. 8.,  s početkom u 21 sat. Ulaz  je slobodan, a broj mjesta je ograničen. Tekst i režiju potpisuje Dragan Koprivica, asistent režije je Adriana Žolja Bošković.

U predstavi glume talentirani glumci amateri: Danijela Jovanović, Staša Bjelanović, Filip Bojović, Elena Bjelanović, Ljudmila Vorobjova, Selma i Mirela Popara i Sanja Veličković Radonjić. Glazbene i svjetlosne efekte potpisuje Dražen Milić.

Riječ je o šarmantnoj komediji u kojoj dvije hostese, čekajući gledatelje da uđu, kroz kontakt s njima na sceni i nehotično postaju glumice uz bizarno ponašanje prema ljubiteljima teatra. Ova komedija je premijerno izvedena na velikoj sceni KIC-a “Budo Tomović” u Podgorici, zatim na 50. jubilarnom Festivalu dramskih amatera Crne Gore u Bijelom Polju,  u humanitarne svrhe u JU Zavod “Komanski most” u Podgorici, u  Centru za kulturu u Danilovgradu i  u  KIC-u „Zeta” u Golubovcima.