HGI - ugledni novinar Luković na uglednom Portalu In4s

Time to read
1 minute
Read so far

Nedjelja, 09. siječnja 2022. - 11:26
Autor: 

Foto: facebook

Renomirani novinar Siniša Luković dao je izjavu za, jednako tako renomirani, portal In4s.
Oni su kazali da su "kontaktirali uglednog novinara iz Tivta Sinišu Lukovića" i tako mu dodatno dali na ugledu, jer nije mala stvar kad s te i takve adrese stigne i najmanji kompliment, a kamoli ovakva konstatacija.
Ovaj neumorni istražitelj svih društvenih anomalija, hrabro je, kao i uvijek, napao organiziranu hrvatsku zajednicu tamo gdje je to bilo i najteže, u istom medijskom prostoru kojeg svakodnevno 'krase' najniže uvrede na račun Hrvata, Crnogoraca, Albanaca, Bošnjaka i svih onih koji se ne predaju i ne prodaju.
Na istom onom portalu na kome su još prije osvanule monstruozne prijetnje u kojima se kaže da je trebalo protjerati sve Hrvate, kao i one koji su u bračnoj vezi s Hrvatima, Luković, inače gadljiv na svaki šovinizam, zavapio je i upoznao svekoliku javnost da su čelnici HGI i HNV desničari i kriminalci. Izostavio je ovog puta da kaže radi li se o konzumentima vještačkih stimulansa ili pak o plaćenicima stranih službi. Očekuje se u narednom obraćanju da i to pomene.
Ovaj vrsni poznavatelj likovne umjetnosti umirio Tivćane i objasnio da je oslikana trafostanica, zapravo umjetničko djelo i da na njoj nema nijedne uvredljive i problematične poruke. Svi koji pamte unazad trideset godina znaju da je u pravu.
Ne istražuje sada g. Luković je li površina ovog elektroenergetskog postrojenja data u zakup, je li Općina Tivat oštećena, je li ispoštovan zakon, baš onako kako to godinama revnosno radi kada je u pitanju Dom kulture u Donjoj Lastvi. Dok odvažno brani trafostanicu, hrabro se zalaže za oduzimanje Doma kulture hrvatskoj zajednici.
Na koncu, muški je istakao da "Hrvati u Crnoj Gori ni na koji način nisu ugroženi", jer istina je da u sadašnjoj Vladi ne sjedi ministrica koja za sebe kaže da je četnik, ne predlažu se imena ulica po Ratku Mladiću, ne dobivaju najveće književne nagrade otvoreni negatori Hrvata, Crnogoraca, Albanaca i Bošnjaka, ne prijeti se Hrvatima da ih treba iseliti.
Luković je ipak u pravu. On ovakav ne može ni biti ugrožen od ovakvih, već poželjan i kako sami kažu, ugledan.

Našao je In4s prava pitanja za pravu osobu, koja se odavno dokazala da joj je upravo tu i mjesto. U nekim 'dostignućima' nadišao je Luković i In4s, još kada se ismijavao nad sudbinom čovjeka koji je pretučen, a potom mu zapaljena trgovačka radnja, samo zato što je Hrvat sa sjevera Crne Gore. To nije novinarska legitimacija, već prvenstveno ljudska, koja ga je preporučila, vidjeli smo, za neke druge.
Čitajući intervju Lukovića ne zna se što su njegovi odgovori, a što konstatacija portala In4s. Na koncu, potpuno je nevažno. Renome je isti.

Hrvatska građanska inicijativa