Crna Gora i Hrvatska ostvaruju uspješnu bilateralnu suradnju

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 06. rujna 2018. - 10:18
Autor: 

Ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović sastao se jučer  s veleposlanikom  Hrvatske u Crnoj Gori Veselkom Grubišićem.

Posebnu pozornost tijekom  sastanka  sugovornici su posvetili održavanju ministarske konferencije „Zadužbina budućnosti“, koju organizira Ministarstvo održivog razvoja i turizma i sastanka ministara turizma u Dubrovniku, u okviru mehanizma suradnje inicijative Narodne Republike Kine i zemalja Centralne i Istočne Europe „16+1“. Tijekom razgovora, ministar Radulović i veleposlanik Grubišić su bilateralnu suradnju Crne Gore i Hrvatske ocijenili uspješnom te razmotrili mogućnosti za dalje unapređenje saradnje, posebno u oblasti turizma. Kako su zajednički konstatirali, potrebno je uložiti dodatne napore na polju stvaranja i unapređenja uvjeta za produženje turističke sezone i zajedničkog promoviranja turističkog potencijala dviju zemalja.

Sugovornici su se suglasili da u narednom periodu Crnu Goru i Hrvatsku očekuje nastavak dobre suradnje u svim oblastima od značaja.