PRIZNANJE ZA „MARINE SERVICES“ IZ BIJELE

Time to read
1 minute
Read so far

Petak, 28. prosinca 2012. - 11:30
Autor: 

Kompanija „Marine Service" iz Bijele dobila je visoko priznanje na upravo održanoj redovnoj godišnjoj konferenciji dilera čuvenog švedskog proizvodjača brodskih i industrijskih motora „Volvo Penta" za Istočnu Evropu, a koja je prije nekoliko dana završena u Beču.
Naime, „Marine Service" proglašena je za najbolji medju više d 280 dilera koji čine mrežu „Volvo Penta East Europe Office", a koja pokriva tržište 16 europskih država sa ukupno preko 280 miliona stanovnika. Čelnici „Volvo Pente" su na skupu u Beču direktoru „Marina Service", kapetanu Nenadu Lazoviću, tim povodom uručli posebnu nagradu u obliku brodskog zvona.

„Marine Service" zvanični je zastupnik „Volvo Pente" za Crnu Goru a ta kompanija počela je sa radom krajem 2010. Za samo dvije godine, „Marine Service" postala je najbolji diler u „Volvo Penta" mreži Istočne Europe, zabilježivi i najveći porast prodaje motora i rezervnih djelova od više od 6 posto.
Istovremeno, što je menadžment švedskog proizvodjača posebno apostrofirao, „Marine Service" je sve svoje servisno.prodajne usluge klijentima „Volvo Pente" pružio bez ijedne primjedbe korisnika, odnosno na njihovo najveće zadovoljstvo što se potvrdilo u internoj kompanijskoj anketi.
„Mogu reći da smo vrlo prijatno iznenadjeni dobijenom nagradom koja pokazuje da smo na pravom putu i da se i kod nas u Crnoj Gori može raditi na svjetskom nivou, što potvrdjuju i ocjene naših klijenata."-kazao je tim povodom „Vijestima", direktor „Marina Service", Nenad Lazović, posebno ističući činjenicu da su najveći procenat rasta prodaje „Volvo pente" u Istočnoj Europi, ostvarili na tržištu u Crnoj Gori gdje osim Marina Servicea" koji je jedini ovlašćeni diler i serviser švedskog proizvodjača i nudi najbolju i najjeftiniju uslugu, djelove za „Volvo pentu" i servis kao nelegalna konkurencija, pruža još nekoliko neovlašćenih kompanija koje to čine mimo kompanijskih propisa švedskog giganta.
„Marine Service" koji su oformili kompanija „Azalea Maritime" iz Bijele i tivatska brodogradjevna kompanija „Navar" koja redovno održava pogonske komplekse na velikom broju stranih jahti koje borave u crnogorskim marinama, a na spisku njihovih klijenata su brojna poznata imena iz svijeta sporta, medija, umjetnosti i biznisa, koja posjeduju jahte i drže ih prvenstveno u marini Porto Montenegro u Tivtu.
Siniša Luković