Teatar 303 – Na kotorskom dvoru

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 15. travnja 2014. - 10:01
Autor: 

Teatar 303 je nakon desetogodišnje pauze pripremio novu predstavu pod nazivom „Na kotorskom dvoru“. Premijera predstave je 15. travnja u 20 sati u Kulturnom centru „Nikola Đurković“ Kotor.

Kao nekad i sada Teatar 303 je ostao dosljedan svom stilu u kazališnom životu.Ovo je satirična komedija, koja povezuje prošlost i sadašnjost na jedan moderan način. Predstava je prožeta humorom koji preslikava zbilju i opominje sve one koji mogu popraviti stvarnost.  Uz glazbu kao i video materijal glumci povezuju prošlost i sadašnjost.

Priprema predstave je bila dosta financijski zahtjevna, zbog samog stila izrade i snimanja filma na teritorij Općine Kotor. Kreativnošću i entuzijazmom smo nadomjestili nedostatak sredstava, jer znamo da je svaki početak težak, ali kad imamo publiku, imat ćemo i budućnost, kažu iz Teatra 303.

Ovo je četvrta generacija glumaca, koju je Teatar 303 ostvario u svom 34- godišnjem radu, a to su: Rita Presutto, Nađa Mirkovi, Neđeljko Kustudić, Katarina Igić, Iva Kernec, kojima su se pridružili i glumci iz „škole glume“ režisera Petra Pejakovića: Gracija Janković, Savo Miljenović, Radovan Vujović i Aleksandar Kaluđerović. Glazbena numere u predstavi odrađuju: Zoran Dragović, Danica Nikić, Boško Martinović i klapa Moderato Cantabile. Kompletan video materijal za predstavu je besplatno odradila Televizija Kotor na čelu s Radojem Milićem i Nikolom Dončićem. Tekst i režiju je uradio Dragan Buzdovan.

Predstava Teatra 303- spremite se za kralja i sigurne templare, avantura na Kotorskom dvoru ! 

Cijena ulaznice je 5€