Ljetna škola vaterpola pod mentorstvom Vjekoslava Paskovića i Damjana Danilovića

Time to read
1 minute
Read so far

Petak, 12. srpnja 2024. - 11:50
Autor: 

Ljetna škola vaterpola pod mentorstvom Vjekoslava Paskovića i Damjana Danilovića od 22.7. do 28. 7.

Vaterpolo, jedan od najpopularnijih i najtrofejnijih nacionalnih sportova, već četvrtu godinu zaredom zauzima posebno mjestu u ljetnom kalendaru događaja u Luštica Bay – kamp se realizira pod vodstvom zlatnih momaka crnogorskog vaterpola, od 22. do 28. 7. u zaljevu Trašte. Djeca uzrasta između devet i 15 godina, tijekom trajanja ljetne škole, učit će od šampiona crnogorske reprezentacije – olimpijca Vjekoslava Paskovića i europskog prvaka Damjana Danilovića.

Program kampa obuhvata svakodnevne kondicijske  treninge, vježbanje taktičkih vještina i trening utakmice. Mlade „ajkule” će imati priliku razviti  svoj talent, sposobnosti i ambicije, a ujedno i otkriti  kako se gradi timski duh i motivacija pobjednika, te kako nastaju pravi šampioni koji donose medalje s vrhunskih europskih i svjetskih sportskih natjecanja.

„Zlatni“ crnogorski vaterpolisti, Damjan Danilović i Vjekoslav Pasković, pobjednici Europskog šampionata u Španjolskoj 2008. godine, osvajači domaćih prvenstava i sudionici najprestižnijih svjetskih natjecanja po četvrti put vode dječji vaterpolo kamp za djecu u zaljevu Trašte u Luštica Bay-u.

Polaznici kampa, uzrasta učenika osnovne škole, tijekom tjedan dana će imati svakodnevne treninge, a pored stjecanja snage i ovladavanja strateškim i taktičkim vještinama ove igre, imat će priliku da otkriju kako se stvaraju izuzetni sportisti i što podrazumijeva pravilan psihofizički razvoj, odgovoran odnos prema sportu, timu i zajednici, priopćio je Pasković.

Nadaleko čuveni crnogorski vaterpolo asovi s nestrpljenjem očekuju mališane u morskom bazenu zalijeva Trašte u Luštici Bay, spremni za novu vaterpolo avanturu. Vaterpolo kamp je namijenjen deci uzrasta od devet do 15 godina, a uvjet je da polaznici moraju znati  plivati. Prijave se mogu poslati na e-mejl: sportcamps@lusticabay.com, ili na broj telefona: +382 67 143 818.

Foto: Luštica Bay