Hrvatska lovi EURO u zadnjem kolu protiv Slovačke

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 14. listopada 2019. - 8:03
Autor: 

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je 1-1 u Cardiffu protiv Walesa pa će plasman na Europsko prvenstvo 2020. godine morati potvrditi 16. studenog u Rijeci protiv Slovačke. Hrvatska je imala priliku pobjedom u Cardiffu osigurati plasman na europsko prvenstvo i prije zadnjeg kola, međutim nije uspjela premda je povela u devetoj minuti golom Nikole Vlašića. Izjednačio je Gareth Bale golom u sudačkoj nadoknadi prvog dijela.

Hrvatsku do kraja kvalifikacija još očekuje utakmica protiv Slovačke u Rijeci 16. studenog, a "Vatreni" će ogled na Rujevici dočekati na prvom mjestu ljestvice sa 14 bodova, dva više od Mađarske, a četiri od Slovačke koja ima i utakmicu manje. Wales je ostao na četvrtom mjestu s osam bodova i također utakmicom manje.

"Vatrenima" će protiv Slovaka biti dovoljan i bod kako bi izvadili vizu za europsko prvenstvo. Nažalost, Hrvatska će protiv Slovaka igrati bez dva ključna obrambena igrača, jer su Dejan Lovren i Domagoj Vida večeras dobili žute kartone. Brine i ozljeda Luke Modrića koji je u 88. minuti šepajući izašao s terena.