Kazališna predstava „Što me snađe“ u Tivtu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 11. srpnja 2018. - 8:41
Autor: 

U četvrtak, 12. srpnja, s početkom u 21:30h na Velikoj sceni  Ljetne  pozornice Tivat će se održati kazališna predstava “ŠTO ME SNAĐE” GMR PRODUCTION-a iz Beograda.

Dramski tekst za ovu interaktivnu suvremenu komediju, u kojoj se popularna glumica pojavljuje u 12 različitih uloga, potpisuje jedan od najboljih srpskih dramskih pisaca i scenarista Nebojša Romčević, a režija je povjerena proslavljenom glumcu, glazbeniku i redatelju Branku Đuriću Đuri.

Šarmantna Anđelka omiljena širom EX YU prostora, u ovoj predstavi igra Jovanku Joku Jakovljević, bankarku staru 32 godine. Joka je mlada žena koja gradi karijeru onim što ima (pameti i znanja ponajmanje) u surovom korporativnom svijetu. Sasvim slučajno se našla pred dilemom: čast i bračna vjernost ili uspon u karijeri? Takvu dilemu ne može razriješiti sama: čitava vojska likova (u kojima se našla) joj u tome pomaže stvarajući još veću konfuziju u njezinoj praznoj glavici, a direktorov sin samo što nije ušao u njenu sobu... Ovaj je svijet skrojen tako naopako da izgleda da je svaka žena bar jednom naletjela na svog Harvija Vajnstina. Zadovoljstvo je njegovo, kajanje njezino...

Prodaja karata na blagajni Ljetne pozornice u periodu 10-12h i 19-22h, po cijeni od 10 eura.