Jacques Houdek na Eurosongu predstavlja Hrvatsku

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Nedjelja, 19. veljače 2017. - 9:21
Autor: 

Imamo predstavnika!  Hrvatsku će na 62. natjecanju za pjesmu Eurovizije predstavljati Jacques Houdek.

Jacques će pjevati u ukrajinskom Kijevu i to u drugoj polufinalnoj večeri 11. svibnja. Držimo fige da uđe u finale koje ćemo pratiti 13. svibnja.

Jacques Houdek kaže: „Biti predstavnikom Hrvatske za mene je ogromna čast i zahvalan sam na prilici da glazbom predstavljam svoju domovinu na glazbenoj olimpijadi koju će 62. put pratiti cijela Europa, ali i svijet. Od danas sav svoj umjetnički kapacitet usmjeravam na ovaj vrijedan i opsežan projekt koji za mene, u dosadašnjoj karijeri, predstavlja najveći izazov, ali i odgovornost prema publici i javnosti. Najiskrenije se nadam podršci i pozitivnome ozračju i vjerujem da će to pridonijeti konačnome uspjehu naše Hrvatske! Obećavam da ću dati baš sve od sebe – svoj talent, iskustvo, znanje i ljubav uložit ću u pjesmu koja će nas na najbolji mogući način predstaviti pred stotinama milijuna gledatelja koji prate i podržavaju ovaj najveći televizijski show“.

Još samo ostaje da otkrijemo o kakvoj je pjesmi riječ. Jacques je nedavno na Danu najbolje domaće glazbe s pjesmom 'Ima nešto u tome' (koju pjeva u duetu s Doris) ušao u Top 10 pjesama Narodnog za 2016. prema izboru slušatelja.