Vuksanović - manjina je većina kada je sljedbenica velikih ideja!

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 19. lipnja 2020. - 16:55
Autor: 

Na tekućoj Sjednici crnogorske Skupštine, a na temu Fonda za zaštitu i ostvarivanje manjinskih prava Crne Gore, došlo je do rasprava između zastupnik Nove srpske demokratije, koja je stožerna stranka oporbenog Demokratskog fronta, Milutina Đukanovića i zastupnika i predsjednika Hrvatske građanske inicijative Adrijana Vuksanovića.

Na riječi Milutina Đukanovića da su Albanci, Bošnjaci i Hrvati u Crnoj Gori osovina antipravoslavne koalicije, koja se kreće od Zagreba, preko Sarajeva, Podgorice, Tirane i Prištine, kao i da se preko nacionalnih manjina vrši diskriminacija pravoslavne većine, reagirao je Adrijan Vuksanović. Također, Đukanović je kazao: "Nacionalne manjine su ovdje tako privilegovane da je to više nepodnošljivo!" On je dalje nastavio: "Da li je DPS nož u rukama manjinskih naroda, ili su manjinski narodi nož u rukama DPS - a, o tome može da se razgovara."

Đukanović se osvrnuo i na činjenicu, kako je rekao, da pripadnici manjinskih naroda upravljaju budžetom Crne Gore preko 50 % i zapitao se je li to u redu. "I to vam je malo, pa tražite posebnu i ekstra zaštitu!"

Pogledajte odgovor Adrijana Vuksanovića na ovakve teze političkog konkurenta.