Učenici hrvatske nastave bodrili „Kauboje“

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 15. lipnja 2018. - 9:41
Autor: 

Učenici hrvatske nastave u Crnoj Gori s profesoricom Brankicom Vrbat nazočili su sinoćnjoj rukometnoj utakmici između reprezentacija Hrvatske i Crne Gore, koja je održana u sportskoj dvorani „Verde“ u Podgorici.

Iako brojčano mali u odnosu na crnogorske navijače, učenici su na tribinama glasno navijali, pjevali navijačke pjesme i bodrili naše „kauboje“ te smo svima pokazali da nas je „malo, ali nas ima“.  Atmosfera je bila na vrhuncu, a svaki gol hrvatske reprezentacije bio je popraćen vriskom i pljeskom. Usprkos pobjedi crnogorske ekipe 32:31 u revanšu baraža za plasman na SP, uzbuđenje nije jenjavalo te su se svi doma vratili puni lijepih dojmova. Utakmici je prethodilo upoznavanje s hrvatskim rukometašima i izbornikom Linom Červarom, gdje su se oni potrudili da se strpljivo slikaju sa svima, podijele autograme i nakratko popričaju. Nakon toga je uslijedio ručak u veseloj i ugodnoj atmosferi, gdje su svi razmjenjivali utiske.

Susret, prijevoz i osvježenje su omogućili Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Crnoj Gori, Konzulat Republike Hrvatske u Kotoru, kao i Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore.