Turistička organizacija Kotor se predstavlja na sajmu turizma „TT Warsaw 2016.“

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 25. studenog 2016. - 9:18
Autor: 

Danas je u Varšavi službeno otvoren jedan od najvažnijih turističkih sajmova u Poljskoj. Sajam okuplja preko 500 izlagača iz 60 zemalja svijeta i trajat će do 26. studenog. Među brojnim izlagačima na objedinjenom štandu Crne Gore je i TO Kotor.

Pored NTO i TO Kotor predstavljaju se i: HG „Budvanska Rivijera“, „Montenegro Stars Hotel Group“, HTP „Trend Korali“, LTO Bara, Budve, Tivta, Ulcinja i Podgorice.

Posjetiteljima crnogorskog štanda je omogućena prilika da se upoznaju s raznovrsnom ponudom, bogatstvom prirodnih ljepota, kulturnim nasljeđem, raznovrsnim aktivnostima, nacionalnom kuhinjom, povoljnim aranžmanima za predstojeću zimsku i ljetnju sezonu, kao i novinama na polju investicija.

Prvi dan sajma obilježen je posjetama štandu od strane veleposlanice Crne Gore u Poljskoj, Ljiljane Tošković i njezinih suradnika, kao i novinara magazina „Ambasador“ , Świat Elit“, ...

U narednim danima, planirani su sastanci s predstavnicima poljskih turoperatora koju u svojoj ponudi nude aranžmane za Crnu Goru, PR agencijama, kao i s najznačajnijim blogerima.