TO Tivat na sajmu turizma u Pragu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 20. veljače 2016. - 10:56
Autor: 

Na 24. Međunarodnom sajmu turizma "Holiday World 2016 " u Pragu , jednom od najznačajnijih centralno-europskih sajmova turizma, koji se održava od 18. do 21. veljače, svoju ponudu predstavila je Turistička organizacija općine Tivat zajedno s LTO Ulcinj, Bar, Budva i Kotor kao i Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore. Pored LTO, svoju ponudu su predstavili i predstavnici crnogorske privrede i to: HG “Budvanska Rivijera”, hotel “Korali” iz Bara, hotel “Albatros” iz Ulcinja, hotel “Akapulko” iz Sutomora i hoteli Dvori Balsica Dvori, Palata Venecija i hotel i turistička agencija “Dulcinium” iz Ulcinja.

 Drugog dana sajma, održana je i konferencija za novinare, a nazočnima se obratila predstavnica TO Budve, Aleksandra Petković, koja je predstavila aktualnu ponudu predstojeće sezone na budvanskoj rivijeri i Danilo Đuranović, predstavnik NTO, predstavljajući ponudu Crne Gore.

 Konferenciji su nazočili brojni češki mediji: Dynamictour press, Chech Travel Press, CYSNEWS.CZ, Kultur Slovakia, Česka TV, World Travel Media, Trend, Savez Českih Novinara, New Europe, B-Travel, Reflex magazin, Duo Travel.

 Nakon press konferencije, upriličena je i degustacija crnogorskih specijaliteta i vina.

Turističku ponudu Crne Gore u svojim programima nude sljedeći česki turoperatori i turističke agencije: Kovotour Plus, Cedok, Vitkovice Tours, Kompas Praha, MK Travel, MH travel, Relax Adriatic, Time Travel, Tip Travel, Viktorija Tours, 101 Zemek, itd.

 Česka niskobudžetna avio-kompanija "Smart Wings" najavila je da će i ove sezone saobraćati sa Crnom Gorom, i to dva puta tjedno.