Repertoar kotorskog Kulturnog centra za lipanj

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 02. lipnja 2017. - 10:56
Autor: 

Kulturni centar "Nikola Đurković" je za mjesec lipanj pripremio bogat i zanimljiv kulturni program.

Početak mjeseca rezerviran je za najmlađe koji do 3. lipnja u Kinu „Boka“ mogu pogledati crtani film SEDMI PATULJAK.
Na repertoaru su još dva animirana filma – KIKO RIKI (6,7. i 8. lipnja) i DVA ORTAKA I JAZAVAC (22,23. i 24. lipnja)
Također, bit će prikazan talijanski dokumentarni film POŽAR NA MORU Đanfranka Rozija koji je na programu kina „Boka“ 11,12 i 13.6. Ovaj je film pobjednik Berlinala i najbolji je dokumentarni film po mišljenju Europske filmske akademije, nominiran za Oskara za najbolji dokumentarni film.
Kazališni repertoar počinje 13. lipnja u 21 sat glazbeno-poetskom večeri Ivana Bosiljčića, pod nazivom SAMO PAR STIHOVA ZA NAS.
U susret Kotorskom festivalu pozorišta za djecu, predstave za djecu i omladinu odigrat će kazalište LEKTIRA iz Beograda i to ROMEA i JULIJU u Velikoj dvorani Kulturnog centra 29. lipnja i FAUSTA, na Pjaci od kina 30. lipnja.
U Gradskoj galeriji 15. lipnja u 21 sat je otvaranje izložbe slika akademske grafičarke SLAVICE MIJOVIĆ, čija će postavka trajati do 1. srpnja.
Gradska biblioteka i čitaonica pripema dvije književne večeri. U atriju Kulturnog centra u srijedu 21. lipnja poetsku večer imat će Boris Jovanović Kastel, dok će se na Pjaci od kina održati promocija knjige BOKEŠKI HUMOR, priređivača Nikole Malovića (27. lipnja).