Počele pripreme za manifestaciju “Crna Gora u ritmu Evrope”

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 04. ožujka 2019. - 11:35
Autor: 

Desetočlana ekipa djece odabrana na audiciji za sudjelovanje na manifestaciji “Crna Gora u ritmu Evrope”, jučer je počela s pripremama za finale ovog natjecanja, koje će se održati u svibnju u Tivtu.

Pripreme će se održavati svake nedjelje u Maloj dvorani za fizičko Osnovne škole “Drago Milović” u Tivtu. Predstavnice Tivta će na velikom finalu braniti boje svog grada i države, pa će njihov nastup biti praćen pjesmom iz Crne Gore - NO NAME “Zauvijek moja”. Plesnim koracima podučava ih koreografkinja Tamara Pejović.

“Crna Gora u ritmu Evrope” je glazbeni događaj  podržan od strane veleposlanika zemalja Europe i Europske Unije. Natjecanje je osmišljeno u skladu s Europskom poveljom o sudjelocvanju mladih u životu na općinskoj i regionalnoj razini i drugim europskim dokumentima koji tretiraju problematiku mladih.

Sekretarijat za kulturu i društvene djelatnosti koordinira aktivnosti povodom održavanja ove manifestacije i pruža potporu organizatorima kako bi ovaj događaj  bio organiziran na najbolji način.