Mjuzikl „Cvjetaj mimozo mala" u Tivtu

Time to read
1 minute
Read so far

Petak, 22. ožujka 2024. - 10:43
Autor: 

Iz rodnog Herceg Novog mjuzikl "Cvjetaj mimozo mala" kreće svoju veliku turneju. Prva, važna stanica je Centar za kulturu Tivat, gdje će se izvesti u utorak 2.4., u 19 h. 

„Mjuzikl u izvođenju Pozorišta „Teatar 303“ iz Kotora i Mažoret kluba LILI iz Herceg Novog je edukativnog karaktera, podstiče na razmišljanje, vraća u istoriju i na zabavan način podučava tradiciji i kulturi. Namjenjen je kako djeci tako i odraslima.  Radnja mjuzikla se dešava na „polju mimoza“, te koketira humorom u iščekivanju glavnog događaja na samom Prazniku. Mjuzikl je moderan, ali se kroz njega provlače i elementi tradicije. Opština Herceg Novi i Turistička organizacija Herceg Novi prepoznali su i podržali entuzijazam,ljubav i energiju učesnika ovog kompleksnog scensko-muzičkog dela koje je premijerno izvedeno na Prazniku mimoze u prepunoj Dvorani Park u Herceg Novom I ispraćeno dugim aplauzom, emocijama i ovacijama. Čekamo Vas 02.04.2024 u 19 h u Centru za kulturu Tivat beskrajno zahvali našim domaćinima na gostoprimstvu“ – priopćavaju organizatori. 

ULAZ JE SLOBODAN! 

Na sceni ćete vidjeti mlade glumce Teatra 303 : Drago Rapovac, Vojin Begović Marta Borović Irina Bulajic, Nedjo Tujkovic, Elena Simovic, Nemanja Lazarevic i Tara Radonjic( učenici iz Gimnazije Kotor),kao i učenike Osnovne škole Njegoš: Pavle Krivokapić i Andrea Rapovac. 

Iz Teatra 303 Ilko Marović i Dušan Kustudić.

Tonac Jovo Abramovic.

Svjetlo: Radovan Vujovic Animacije i video Aleksa Parapid.

Audio materijali:  Kristijan Đuranović.

Scenografija:  Marko Ševaljević i dizajn rekl. mat. Siniša Vukčević.

Lili Mažoret klub Herceg Novi: Tia Velaš, Hristina Zejak, Katarina Zejak, Teodora Bjelica, Jovana Vasović, Hana Radanović, Anđela Andrić,Mirjana Unković, Nevena Vujičić, Anastasija Vučurović, Teodora Savović, Mirjana Lijanić, Kalina Kramžer, Nikolina Zornija, Lena Dabižinović, Lada Gradoselskaja, Ida Porobić.

 Glazba: Branislav Samardžić 

 Scenarij : Viktorija Samardžić 

 Redatelj: Dragan Buzdovan

 

Foto: Miloš Samardžić

Poster: Promo