Međunarodni sajam turizma

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 08. svibnja 2015. - 11:15
Autor: 

Turistička organizacija Tivta je u suradnji s lokalnim turističkim organizacijama Ulcinja, Bara, Budve uzela sudjelovanje  na petom po redu  Međunarodnom sajmu turizma - „Skopje Travel Market”, koji se održava u periodu od 07.5 do 9.5.2015. godine. Na sajmu se predstavilo oko 48 izlagača iz 10  zemalja. Sajam je 7. Svibnja  otvorio Kristijan Džambazovski - direktor agencije za promociju turizma i Nikola Bakracevski - gradonačelnik grada Ohrida.

Prvoga  dana štand TO Tivta posjetio je veleposlanik Crne Gore u Skoplju, gospodin Predrag Mitrović sa svojom delegacijom iz Crne Gore, predstavnicima NTO  koji su  došli radi potpisivanja protokola o suradnji s Nacionalnom turističkom organizacijom Makedonije.

Na svečanom prijemu, veleposlanik  je priopćio da je na sastanku koji je u Vladi održan istog dana sklopljen dogovor s  Montenegro Airlines-om o uvođenju čarter leta za Crnu Goru.  Veleposlanik je također ukazao na jako dobre političke odnose između Crne Gore i Makedonije.

Štand Crne Gore su svojim prisustvom uljepšale naše najmlađe Pinkove zvjezdice Jovan Aleksić iz Podgorice i Ismail Delija iz Nikšića.

Brojnim posjetiteljima  je podijeljen reklamno propagandni materijal  TO Tivta: opći katalog “Od elite do elite”, brošura „Tivat na dlanu“ ,katalog hotelskog i privatnog smještaja, cijene  smještaja, mape grada, posteri, razglednice i predstavljen bogat program za  ljeto 2015. Prezentirana  je kompletna turistička ponuda kako grada Tivta, tako i cijele Crne Gore za koju su posjetitelji pokazali veliko zanimanje.